Pariuri sportive

Superbet, noul sponsor al CSM Politehnica Iași, revelația ediției trecute a campionatului național de fotbal

27.07.2018 | 17:05
Superbet noul sponsor al CSM Politehnica Iasi revelatia editiei trecute a campionatului national de fotbal

CSM Politehnica Iași și Superbet au încheiat astăzi unul dintre cele mai importante contracte de sponsorizare din istoria echipei ieșene care evoluează în prima Ligă a Campionatului național de fotbal. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la HOTEL RAMADA din Iași.

Superbet a fost mereu alături de fotbalul și de sportul românesc. De azi, suntem mândri că putem contribui la ascensiunea unei echipe tinere, dar care a surprins plăcut anul trecut prin prestația excelentă și talentul dovedit“, a declarat Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.

“Ghidați de dorința continuă de autodepășire a performanțelor obținute, clubul nostru a ales Superbet, un partener de încredere care va avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse pentru acest sezon competițional. Devii mai bun doar asociindu-te cu cei mai buni”, a declarat la rândul său Iuliano Ene, director comercial al CSM Politehnica Iași.

Clubul CSM Politehnica Iași, înființat în 2010, este reprezentantul în prima ligă al celui mai important oraș din Moldova și anul trecut a impresionat prin jocul modern, ofensiv și spectaculos cu care a pus mari probleme echipelor aflate în lupta pentru titlul de campioană. Tânăra echipă continuă practic tradiția fotbalistică importantă stabilită de Politehnica Iași, club ale cărui repere sportive au fost tot culorile alb-albastru și stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului.

“Mentalitatea lipsită de complexe a echipei și entuziasmul bine cunoscut al suporterilor din capitala Moldovei rezonează cu valorile Superbet, un start-up românesc care a crescut alături de clienții săi și care astăzi este lider detașat al industriei”, a ținut să mai spună Ardeleanu, explicând astfel fireasca asociere dintre cele două branduri.

De amintit că Superbet susține performanța în mai multe sporturi: este sponsor pentru singurul turneu de tenis masculin din România inclus în circuitul ATP – Sibiu Open, pentru vicecampioana României la baschet – Steaua CSM, pentru echipa de ciclism Dinamo BikeXpert și pentru echipa care a dat golgheterul ediției trecute a Ligii I, Gaz Metan Mediaș.

DESPRE SUPERBET

  • Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de aproape 1.000 de agenții în toată țara și un număr de aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar.
  • Cu peste 3.500 de angajați, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite în 2017.
  • În 2017, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.
  • Tot în 2017, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia deține o licență de operare în retail și este singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză.
  • În prezent, în afara României are birouri deschise și operațiuni în 10 țări precum Polonia, Austria, Serbia, Croația, Malta și Marea Britanie.
  • Superbet a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme.

DESPRE CSM Politehnica  IAȘI

  • CSM Politehnica Iași joacă meciurile de acasă pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași.
  • CSM Politehnica Iasi este echipa fanion a orașului Iași și a regiunii de nord – est a țării.
  • În 2016 a obținut prima sa calificare într-o competiție europeană – UEFA Europa League.
  • În sezonul 2017-2018 CSM Politehnica Iasi a reușit calificarea  în play-off.