Fotbal international

Surpriză totală! Cu cine a semnat Gicu Grozav după despărțirea de Dinamo

16.01.2019 | 17:01
Surpriza totala Cu cine a semnat Gicu Grozav dupa despartirea de Dinamo

O singură lună a rezistat Gicu Grozav la Dinamo, despărțindu-se de clubul din Ștefan cel Mare cu scandal, după eliminarea rușinoasă din Cupa României, survenită în fața echipei de Liga a 3-a Miercurea Ciuc.

După aproximativ trei luni de pauză, Grozav a semnat cu o nouă echipă, iar alegerea sa este cel puțin surprinzătoare.

Cu cine a semnat Gicu Grozav după despărțirea de Dinamo

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a semnat cu Kisvarda, ocupanta locului 11 din Ungaria. Acolo mai joacă alți trei fotbaliști români: Mihai Mincă, Cornel Ene şi Sergiu Negruţ. Grozav a fost dorit recent și de U Cluj.

Grozav a fost prezentat deja la noua sa echipa
Grozav a fost prezentat deja la noua sa echipa

Despărțire cu scandal de Dinamo

Kisvarda este penultima clasată din campionatul Ungariei, dar păstrează în continuare șanse bune de a evita retrogradarea, distanța față de următoarea clasată fiind de numai un punct. Mai mult, primul meci din 2019 pentru noua echipă a lui Grozav va fi cu Haladas, ultima clasată.

Jucătorul cu 25 de selecții la prima reprezentativă a României a semnat pe un an și jumătate cu Kisvarda. Este fără îndoială cea mai slabă echipă din cariera fotbalistului, care a mai trecut anterior pe la Unirea Alba Iulia, U Cluj, Standard Liege, Petrolul, Terek Groznîi, Karabukspor, Bursaspor și Dinamo.

Gicu Grozav fusese adus la începutul lunii octombrie cu mare fast la Dinamo, fanii sperând la acea vreme că el va fi jucătorul care poate scoate echipa din criză. Grozav nu a putut face minuni însă, iar randamentul său a fost în nota echipei. Picătura care a umplut paharul a fost penalty-ul ratat în Cupa României cu Miercurea Ciuc. După acel joc, Grozav a fost criticat inclusiv de Mircea Rednic, motiv pentru care atacantul a ales să-și rezilieze contractul după numai o lună.

Cele mai tari ponturi pariuri din Liga 1 sunt pe betmag.ro

Tags: