Fotbal intern

Gicu Grozav, primul transfer al lui Lobonţ la U Cluj? “S-a discutat cu el”

08.11.2018 | 19:21
Gicu Grozav primul transfer al lui Lobont la U Cluj Sa discutat cu el

Ioan Ovidiu Sabău a discutat despre venirea lui Gicu Grozav la U Cluj, după ce mijlocaşul a fost disponibilizat de FC Dinamo Bucureşti, la finalul unui meci cu scandal! Formaţia din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României de o echipă din Liga 3, după ce Grozav a ratat să înscrie dintr-un penalty, atunci când a vrut să dea o scăriţă.

După ce Bogdan Lobonţ s-a înţeles cu U Cluj şi fostul mare portar va fi antrenorul echipei de Liga 2 de la începutul anului viitor, acesta a luat legătura cu Grozav pentru a-l aduce la club: “S-a discutat cu el. M-aş bucura foarte mult să vină, pentru că este un jucător de mare valoare.

Gicu Grozav, primul transfer al lui Lobonţ la U Cluj

Să nu se supere Mircea pe mine, dar eu n-aş fi renunţat la el. Este un jucător de echipa naţională. Eu aş fi încercat tot posibilul să trec peste acel eşec, pentru că este un eşec şi să nu iau acea decizie la nervi. Să stau o zi, două, la fel şi Gicu, să se treacă peste şi o luăm de la capăt. Dacă aş fi fost conducător i-aş fi chemat să discutăm. Când ai un astfel de jucător atât de valoros pentru campionatul nostru, nu poţi să nu faci totul ca el să rămână. Este un jucător peste toţi ceilalţi de la Dinamo. Nu este pregătit, dar poate să facă diferenţa, are valoare, calitate”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look TV.

Gicu Grozav în meciul de fotbal dintre România şi Kazahstan contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018, disputat pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, joi, 5 octombrie 2017
Gicu Grozav în meciul de fotbal dintre România şi Kazahstan contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018

“Nu Gicu Grozav a cerut rezilierea, ci Dinamo a vrut ca eu să plec! Ei au venit cu propunerea asta. Mi-au zis aşa: “Trebuie să reziliezi!” În momentul în care am acceptat să vin la Dinamo ştiam care era situaţia, echipa nu era pe locul doi şi cu Gicu Grozav s-a dus pe 12”, a spus Gicu după plecarea de la Dinamo.

Gicu Grozav a mai activat la Universitatea Cluj în perioada august 2011 – iulie 2012.