Life

Survivor România 2021. Cine a fost eliminat? Surpriză mare pentru Războinici și Faimoși

14.03.2021 | 23:01
Survivor Romania 2021 Cine a fost eliminat Surpriza mare pentru Razboinici si Faimosi
Survivor România 2021 Live Video. Cine este eliminat? Vezi aici ediția de astăzi, 14 martie. Sursa foto: Survivor Facebook
ADVERTISEMENT

Survivor România aduce în prim-plan o revoltă uriașă în rândul Faimoșilor, care se revoltă împotriva Andreei Antonescu. Cântăreața a fost propusă spre eliminarea din joc, duminică, 14 martie 2021, de la ora 20:00, urmând a se afla dacă rămâne sau nu în competiție.


UPDATE, ora 23:17. Echipa Războinicilor produce surprize în Consiliu, asa cum se întâmplă ori de câte ori este protagonistă. Albert a acumulat cele mai multe voturi din partea publicului și de această dată, s-a salvat și l-a nominalizat pe Sorin pentru eliminare. Al doilea clasat în opțiunile publicului a fost Andrei, care și-a șocat echipa prin nominalizarea Rominei.

ADVERTISEMENT

Elena Marin a fost pentru a doua oară favorita publicului la Faimoși și l-a votat, din punct de vedere social, pe Sebastian Chitoșcă pentru a pleca din Republica Dominicană. Sorin, Romina, Andreea Antonescu sau Sebi? Cine a părăsit Survivor România în această seară? Concurenta pentru care s-a terminat aventura este Romina.


UPDATE, ora 22:00. Jocul de Comunicare de astăzi a fost unul plin de emoții pentru că reward-ul a fost unul mult dorit de toti concurenții. Faimoșii ar fi primit mesaje video de la mame, în timp ce Războinicii s-ar fi bucurat de fotografii de la familii. În cele din urmă, după o luptă, în care n-a fost niciun dubiu despre cine va câștiga, războinicii s-au impus cu 10-3.

ADVERTISEMENT

Știre inițială. Jumătatea trupei Andre a fost votată de cinci dintre colegii din echipa roșie, Faimoasa fiind cea de-a doua persoană propusă săptămână aceasta pentru plecarea acasă, alături de Albert de la Războinici. Cine este eliminat rămâne de văzut în seara aceasta Live Video pe kanald.ro!

Nominalizarea cântăreței nu este o surpriză pentru telespectatori, care se așteptau la asta din cauza performanțelor slabe ale acesteia. Culiță Sterp s-a declarat tranșant la adresa Andreei Antonescu, precizând că Faimoșii pot câștiga numai dacă ea nu intră la probe.

ADVERTISEMENT

Survivor România, ediția de duminică, 14 martie 2021. Live Video

Jocul de comunicare este foarte important pentru Războinici și pentru Faimoși, echipa câștigătoare primind un premiu pe măsură. Concurenții au de parcurs un traseu spectaculos și dificil, cum nu a fost organizat în nicio ediție de până acum.

Participanții de la Survivor România 2021 trebuie să treacă prin probe care le pun la încercare multe dintre abilitățile sportive, printre acestea numărându-se viteza, dar și forța și determinarea.

ADVERTISEMENT

Situația este una fără precedent pentru competiția sportivă de la Kanal D, după ce Jador nu a mai apărut din cauza unor probleme medicale. Mulți se așteaptă ca manelistul să fie eliminat din joc pentru că nu mai poate participa la probe.

Care să fie oare adevărul despre persoana pentru care parcursul din Republica Dominicană se încheie? Daniel Pavel va anunța în seara aceasta, începând cu ora 20:00, cine este concurentul care nu mai are nicio șansă de a ajunge la premiul cel mare.

„Sunt relaxat, nu e o surpriză, de aia mi-am dorit să câștigăm Imunitatea, însă nu s-a putut. Săptămâna trecută am avut o stare proastă, dar imediat după, am primit mesajul video de la mama în care mi-a zis să îmi urmez visul și nu scopul.

Mi-am făcut o promisiune și i-am spus că nu voi renunța la vis oricât de neplăcut, de greu ar fi. Nu e o situație confortabilă, dar după asta, am fost votat favorit. Mi-a dat încredere, putere. Indiferent dacă voi fi votat, o să lupt până la ultimele puteri.

Voi lupta și voi rezista oricât de greu mi-ar fi. Nu vreau să plec și am nevoie de susținerea publicului și cam atât. Pot ajunge până la final, colegii mei doar pot propune, publicul va decide când și dacă voi pleca”, a declarat recent Albert de la Războinici, scrie kanald.ro.

ADVERTISEMENT