Life

Survivor România 2021. Scandal în echipa Faimoșilor. Ce s-a întâmplat între Raluca și Culiță. Video

Survivor România revine astăzi, 20 mai, cu o nouă ediție, pe care o poți viziona Live Video. Un nou scandal zguduie echipa Faimoșilor.
20.05.2021 | 14:46
Survivor Romania 2021 Scandal in echipa Faimosilor Ce sa intamplat intre Raluca si Culita Video
Survivor România Live Video, ediția din 20 mai. Sursa foto: capturi Kanal D/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
20-05-2021
19:13

Războinicii câștigă jocul de comunicare de la Survivor România

Update ora 22:12. Echipa albastră a câștigat jocul de comunicare din această săptămână. Adelina a adus primul său punct pentru Războinici, dar și victoria, scorul fiind la final 10 – 7.

20-05-2021
18:39

Marius aduce al doilea punct pentru echipa Războinicilor

Update ora 21:38. Scorul este 7 la 4 în favoarea Războinicilor, ultimul punct fiind adus de Marius. Fostul concurent de la Ferma aduce astfel al doilea punct din această seară pentru echipa albastră. 

20-05-2021
18:37

Culiță Sterp și Raluca Dumitru, în conflict

Update ora 21:36. Raluca Dumitru a răbufnit după ce a fost acuzată că este cea mai falsă persoană de la Survivor România. Faimoasa a avut o ”reacție alergică” și a aruncat cu nisip în Culiță Sterp, care a numit-o ”țărancă”.

„Băi, nu îți e rușine, ce exemplu dai la oameni? Degeaba ai 33 de ani!”, este replica Faimosului la adresa colegei sale de echipă. 

20-05-2021
17:46

Faimoșii și Războinicii sunt gata de jocul de comunicare din această săptămână.

Update, ora 20:45. Războinicii au rămas numai 5, motiv pentru care vor intra de mai multe ori pe traseu pentru a le face față Faimoșilor. Echipa câștigătoare va participa la o petrecere pe catamaran (o ambarcațiune interesantă), asta este recompensa jocului de recompensă. 

Traseul este unul mixt și se desfășoară pe apă și pe sol. 3 băieți și 2 fete din fiecare echipă trebuie să joace. 

20-05-2021
17:05

A început un nou episod din Survivor România 2021

Update, ora 20:05. Războinicii și faimoșii se vor duela, din nou, în ediția de astăzi, 20 mai 2021, pentru jocul de recompensă.

Survivor România revine în această seară cu o nouă ediție plină de suspans. Faimoșii și Războinicii se vor lupta în jocul pentru recompensă, primul meci al săptămânii.

Tensiunile nu mai contenesc în echipa roșie, iar Culiță Sterp și Raluca Dumitru au un conflict de proporții, chiar în timpul jocului. Ediția de astăzi poate fi văzută Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Survivor România Live Video, ediția din 20 mai. Un nou scandal în echipa Faimoșilor

Show-ul Survivor România revine pe micile ecrane cu o nouă ediție. În această seară, cele două echipe se vor lupta în jocul pentru recompensă.

Culiță Sterp și Raluca Dumitru nu s-au mai putut abține și au provocat un scandal imens în echipa Faimoșilor, chiar în timpul jocului.

ADVERTISEMENT

„Cea mai falsă persoană”, îi spune Culiță colegei sale, iar aceasta îi dă replica imediat, spunându-i că el este singurul care o consideră așa.

„Ești singura persoană care îmi spune că sunt fake, ok?”, se apără Raluca. Culiță arată spre o parte dintre colegii lui – Elena, Cucu și Ștefan –, demonstrându-i Ralucăi că și ei o consideră falsă. „Da? Ia, uite-i”, spune artistul.

ADVERTISEMENT

Bruneta a făcut un gest total deplasat la adresa cântărețului, aruncându-i cu nisip în ochi. Culiță nu se abține și îi atrage imediat atenția, numind-o „țărancă”. „Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!”

Cucu o critică pe Raluca la Survivor România

Nici Cucu nu o consideră pe Raluca o persoană corectă. Faimosul este de părere că bruneta ascultă discuțiile dintre alte persoane, apoi se duce să dea informațiile mai departe, pe care le „deformează”.

ADVERTISEMENT

„Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci să asculte chestii și după aia să le spună puțin deformate. Adică face telefonul fără fir (…) Sunt neasumați”, spune Cucu.

„Cu Elena în alte chestii în care s-au mai întâmplat discuții de amenințări… e, când a făcut Ștefan, n-a mai fost”, spune Zanni la testimoniale.

Maria și Albert formează un cuplu?

Maria Chițu și Albert Oprea au noi momente de apropiere la Survivor România, lucru pe care îl observă și Adelina Damian. Aceasta consideră că Maria nu va fi niciodată votată de favoritul publicului.

Războinica este convinsă că Maria încearcă să se apropie de Albert întrucât este cel mai votat de public. „Simbioza asta dintre ei funcționează. Adică Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva acolo seara lângă el”, spune Adelina.

Totodată, Albert este convins că Adelina încearcă să se certe cu el, tocmai pentru că este favoritul publicului. „Cred că încearcă și ea un mic conflict cu mine, pentru că eu sunt favoritul publicului si eu am cea mai mare putere din partea publicului”, spune tânărul.

Remarca lui Albert vine după ce Adelina i-a spus că nu se știe dacă va mai fi favorit, acum că a plecat Sorin Pușcașu. Urmărește ediția din această seară pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT