Pariuri sportive

Susţine naţionala României alături de Fortuna!

Joi, 5 octombrie, de la ora 21:45, România joacă ultimul meci pe teren propriu din actualele preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2018, împotriva naţionalei din Kazahstan. Este primul meci...
09.10.2017 | 00:05
Sustine nationala Romaniei alaturi de Fortuna

Joi, 5 octombrie, de la ora 21:45, România joacă ultimul meci pe teren propriu din actualele preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2018, împotriva naţionalei din Kazahstan. Este primul meci al “tricolorilor” cu Cosmin Contra pe banca de rezerve, aşa că toată lumea este curioasă cum va arăta echipa de start a României.

Pariază LIVE pe România!

Fortuna susţine echipa naţională a României şi oferă câteva promoţii speciale cu ocazia partidei de joi. Astfel, pariorii care plasează un pariu LIVE în timpul partidei dintre România şi Kazahstan, de minimum 50 de lei, vor primi un pariu LIVE pentru duelul cu Danemarca, de duminică, 8 octombrie. Cota minimă pentru pariul plasat trebuie să fie 1.50.

Bookmakerii au oferit cote foarte interesante pentru această partidă, aşa că profitul poate apărea în orice moment la primul meci pe care îl susţine naţionala cu “Guriţă” pe bancă.

Ziua pariurilor LIVE

Pe lângă surpriza pregătită pentru meciul României, la Fortuna ai parte şi de o surpriză în timpul meciurilor de joi, 5 octombrie, de la ora 21:45. Astfel, pe durata meciurilor, orice pariu live de peste 100 de lei vă poate aduce un Freebet de 10 lei.

Ai parte de meciuri foarte importante pentru calificarea la Mondial, precum Anglia – Slovenia, Muntenegru – Danemarca, Scoţia – Slovacia sau Irlanda de Nord – Germania.

Câştigă 200 de lei Freebet pe nationala.efortuna.ro!

Hub-ul pregătit pentru fanii echipei naţionale este şi el un punct de atracţie cu ocazia meciurilor României cu Danemarca şi Kazahstan. Astfel, indiferent dacă preferi pariuri în agenţii sau pariuri online, poţi câştiga bonusuri de până la 200 de lei.

Intră acum pe nationala.efortuna.ro şi urmăreşte cele mai noi informaţii despre tricolori, participă la concursuri şi urmăreşte interviuri cu jucătorii tăi preferaţi!

Fortuna. Mai multe victorii pentru suporteri!