Simona Halep

Svetlana Kuznetsova, reacţie magnifică despre Simona Halep după înfrângerea de la WTA Rogers Cup Toronto

Autor: Andrei Șchiopu | 09.08.2019 | 17:50
Svetlana Kuznetsova, reacţie magnifică despre Simona Halep după înfrângerea de la WTA Rogers Cup Toronto
Svetlana Kuznetsova, reacţie magnifică despre Simona Halep după înfrângerea de la WTA Rogers Cup Toronto

Învinsă de Simona Halep la Rogers Cup, scor 6-2, 6-1, Svetlana Kuznetsova a avut o reacție magnifică pe contul său de Intagram la adresa jucătoarei românce imediat după partida pierdută în fața ei. Aceasta a ținut să-i transmită campioanei de la Wimbledon prin intermediul rețelelor de socializare, că îi ține pumnii pentru următoarele meciuri și că românca a făcut un meci incredibil. Postarea rusoaicei a stârnit foarte multe reacții pozitive din partea fanilor ei.

Reacția Svetlanei Kuznetsova după înfrângerea în fața Simonei Halep

Rusoica Svetlana Kuznetsova a postat pe contul său de Instagram un mesaj frumos pentru Simona Halep: „Mulțumesc Canada, Toronto. A fost ca deobicei un sentiment special, m-am simțit bine jucând aici, iar organizatorii au făcut o treabă foarte bună. Lumea a fost foarte prietenoasă. Mulțumiri speciale lui Karl Hale și echipei lui. Mult succes Simona Halep, ai jucat fantastic.”

În altă postare aceasta mai scris că: „ Este o adevărată nebunie că joc la profesioniști încă din anul 2000 și încă mai am atâtea de învățat de la acest joc minunat numit tenis.”, a ținut să precizeze rusoaica.

Simona Halep nu a avut emoții cu adversara sa

Deși Svetlana Kuznetsova este dublă câștigătoare de Grand Slam, impunându-se la Roland Garos și la US Open, Simona Halep nu a avut nici o emoție împotriva ei. Românca și-a învins adversara în două seturi scurte, scor 6-2, 6-1, după un meci care nu a supus-o la prea mult efort fizic. Campioana din acest an de la Wimbledon speră să câștige din nou turneul de la Toronto, pentru a fi pregătită de următorul turneu de la Cincinnati.

Simona Halep va da peste Marie Bouzkova în următoarea rundă de la Rogers Cup, jucătoare de tenis cu care nu s-a mai întâlnit niciodată până acum. Jucătoarea din Cehia a trecut în prima rundă a competiției de Leylah Fernandez, tânăra de 16 ani cu care Simona Halep a făcut echipă la dublu.

  • 21 de ani este vârsta Mariei Bouzkova
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!