Simona Halep

Svetlana Kuznetsova, reacţie magnifică despre Simona Halep după înfrângerea de la WTA Rogers Cup Toronto

09.08.2019 | 17:50
Svetlana Kuznetsova reactie magnifica despre Simona Halep dupa infrangerea de la WTA Rogers Cup Toronto

Învinsă de Simona Halep la Rogers Cup, scor 6-2, 6-1, Svetlana Kuznetsova a avut o reacție magnifică pe contul său de Intagram la adresa jucătoarei românce imediat după partida pierdută în fața ei. Aceasta a ținut să-i transmită campioanei de la Wimbledon prin intermediul rețelelor de socializare, că îi ține pumnii pentru următoarele meciuri și că românca a făcut un meci incredibil. Postarea rusoaicei a stârnit foarte multe reacții pozitive din partea fanilor ei.

Reacția Svetlanei Kuznetsova după înfrângerea în fața Simonei Halep

Rusoica Svetlana Kuznetsova a postat pe contul său de Instagram un mesaj frumos pentru Simona Halep: „Mulțumesc Canada, Toronto. A fost ca deobicei un sentiment special, m-am simțit bine jucând aici, iar organizatorii au făcut o treabă foarte bună. Lumea a fost foarte prietenoasă. Mulțumiri speciale lui Karl Hale și echipei lui. Mult succes Simona Halep, ai jucat fantastic.”

În altă postare aceasta mai scris că: „ Este o adevărată nebunie că joc la profesioniști încă din anul 2000 și încă mai am atâtea de învățat de la acest joc minunat numit tenis.”, a ținut să precizeze rusoaica.

Simona Halep nu a avut emoții cu adversara sa

Deși Svetlana Kuznetsova este dublă câștigătoare de Grand Slam, impunându-se la Roland Garos și la US Open, Simona Halep nu a avut nici o emoție împotriva ei. Românca și-a învins adversara în două seturi scurte, scor 6-2, 6-1, după un meci care nu a supus-o la prea mult efort fizic. Campioana din acest an de la Wimbledon speră să câștige din nou turneul de la Toronto, pentru a fi pregătită de următorul turneu de la Cincinnati.

Simona Halep va da peste Marie Bouzkova în următoarea rundă de la Rogers Cup, jucătoare de tenis cu care nu s-a mai întâlnit niciodată până acum. Jucătoarea din Cehia a trecut în prima rundă a competiției de Leylah Fernandez, tânăra de 16 ani cu care Simona Halep a făcut echipă la dublu.

  • 21 de ani este vârsta Mariei Bouzkova