Life

Sylvia Sîrbu explică cum scapi de energiile negative din casă

Sylvia Sîrbu explică ce trebuie să faci ca să scapi de energiile negative din casă și cum să împrospătezi aerul. Profa de Zen are cele mai tari trucuri.
13.04.2023 | 18:00
Sylvia Sirbu explica cum scapi de energiile negative din casa
Scapă de energiile negative din casă. Sylvia Sîrbu te învață cum. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cum scapi de energiile negative din casă? Aceasta este întrebarea la care FANATIK îți dă răspunsul. În Săptămâna Mare se face curățenie generală, dar cum rămâne cu energiile? Sylvia Sîrbu, profa de Zen, te învață cum să faci să cureți casa de energiile care nu sunt benefice. În plus, îți spune și cum poți să-ți faci casa să aibă un miros divin.

Cum să scapi de energiile negative din casă. Sylvia Sîrbu îți dă cele mai tari sfaturi

Profa de Zen te învață cum să-ți purifici casa, astfel încât să ai o atmosferă plăcută în locuința ta. După curățenia generală de Paște, este necesară și o purificare temeinică a casei.

ADVERTISEMENT

“În perioada Paștelui și în orice perioadă, ori de câte ori simțim nevoia, ne putem purifica casa. La lună nouă, la lună plină, după curățenia fizică a casei, se închid geamurile casei. Apoi se deschid ușile de la dulapuri și prin fumigație, prin ardere de salvie albă, palo santo sau tămâie începem să ducem fumul dinspre cea mai îndepărtată cameră a casei, în toată casa. Trebuie insistat la colțuri, pentru că se spune că la colțurile camerei se strânge energia negativă.

Inclusiv în dulapuri se adună energie stagnantă. După ce am parcurs toată casa, terminăm cu ușa de la intrare și apoi deschidem larg toate geamurile din casă și aerisim casa. Astfel purificarea s-a făcut prin fumigație. Mai putem stropi așternuturile cu apă sfințită, putem unge diverse obiecte cu mir.

ADVERTISEMENT

O altă modalitate de a încărca pozitiv casa este cu ajutorul cristalelor

Toate lucrurile acestea, pe lângă elementele simbolice, care au o încărcătură mare și sunt folosite în foarte multe culturi din întreaga lume, nu cred că sunt folosite degeaba. Salvia are și proprietăți medicinale, s-a demonstrat că fumul de salvie purifică aerul. Toate aceste ritualuri este important să le facem cu intenție și să credem în ele”, a declarat Sylvia Sîrbu pentru FANATIK.

“Ca să avem o energie bună în casă, este bine să avem niște cristale. Se spune că ele conțin energia și informația pământului și pot înmagazina energie. Cristalele ne pot purifica spritual și energetic atmosfera casei”, a mai adăugat Sylvia Sîrbu.

ADVERTISEMENT

Cum să purifici cristalele

Pentru a scăpa de energiile negative din casă, este necesar să purificăm cristalele. Acestea acumulează energii și informații de care este bine să scăpăm, pentru a avea armonie în locuința noastră.

“Cristalele pot fi îngropate în sare, pui cristalul în sare și îl lași peste noapte, sau în apă cu sare. Anumite cristale nu pot fi puse în apă, pentru că se deriorează, cum ar fi selenitul. Le putem purifica prin fumigație sau dacă stăm la curte sau avem acces la exterior, le putem îngropa în pământ o noapte.

ADVERTISEMENT

După care putem pune la soare, dar e bine să ne interesăm, deoarece anumite cristale se decolorează la soare. După ce se încarcă cu energie solară, ținem cristalul în palmă și ne conectăm cu el, apoi punem o intenție. Se încarcă cristalul cu o anumită intenție, pentru protecție, abundență”, a mai spus Profa de Zen pentru FANATIK.

Cum să împrospătezi aerul din casă

După ce am învățat cum scăpăm de energiile negative din casă, este important ca aerul și atmosfera să fie una plăcută. Iată ce propuneri are Profa de Zen pentru ca locuința noastră să aibă un miros deosebit.

“Cea mai bună modalitate de a împrospăta aerul e să avem cât mai multe plante. Există plante pe care le putem ține în ghiveci și purifică aerul. Eu aprind bețe parfumate și am grijă ca ele să fie naturale, să nu conțină substanțe sintetice. O altă modalitate sunt uleiurile esențiale, pe care le putem pune în vaporizator.

Trebuie să ne interesăm înainte ca produsele să fie naturale, să aibă certificări care atestă că sunt organice. Aceste uleiuri pe care le punem în umidificator, pe lângă faptul că mențin umiditatea din casă, degajă un miros foarte plăcut. Ele au și alte proprietăți, putem folosi ulei esențial de lavandă dacă avem probleme cu somnul, sau vrem să ne relaxăm. Putem folosi uleiuri de citrice dacă vrem să ne înveselim, să ne ridice tonusul”, a declarat Sylvia Sîrbu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Un nou scandal tip
Un nou scandal tip "sextape" în fotbal: interzis la echipa națională, după ce și-ar fi filmat prietena pe ascuns
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi...
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România! Detalii de ultimă oră
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A MURIT o legendă a muzicii. ADIO, maestre! Soția sa a făcut anunţul...
A MURIT o legendă a muzicii. ADIO, maestre! Soția sa a făcut anunţul devastator
Simona Halep ar fi plecat definitiv din România. Unde se zice că s-a...
Simona Halep ar fi plecat definitiv din România. Unde se zice că s-a mutat
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie....
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie. Medicii au operat-o!
Drama care i-a marcat viața Adelinei Pestrițu. Merge la psiholog: „Ziua eram la...
Drama care i-a marcat viața Adelinei Pestrițu. Merge la psiholog: „Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată...” / EXCLUSIV
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română