Sport

EXCLUSIV / Înlocuitor pentru Szukala: fundaş de milioan€!

Cu mai mulţi jucători aflaţi la final de contract, printre care Lukasz Szukala şi Iasmin Latovlevici, Steaua şi-a conturat deja lista cu înlocuitorii acestora, conducerea campioanei...
27.09.2014 | 00:10
EXCLUSIV  Inlocuitor pentru Szukala fundas de milioanE
ADVERTISEMENT

Cu mai mulţi jucători aflaţi la final de contract, printre care Lukasz Szukala şi Iasmin Latovlevici, Steaua şi-a conturat deja lista cu înlocuitorii acestora, conducerea campioanei stabilindu-şi două ţinte din iarnă. După ce FANATIK.RO a informat de interesul Stelei pentru Florin Acsinte, fundaşul stînga al grupării FC Botoşani, lucru confirmat de jucător (VEZI DETALII) şi de Valeriu Argăseală, un nou alt fotbalist este pregătit să vină la Steaua din pauza competiţională.

Ousmane Viera, jucătorul lui Rizespor,  a intrat în vederile Stelei, fundaşul de 27 de ani fiind văzut drept înlocuitorul perfect pentru Szukala.

ADVERTISEMENT

Din datele obţinute de FANATIK.RO, confirmate de sursele din cadrul Stelei, oficialii celei mai titrate formaţii din fotbalul românesc nu sînt siguri de prelungirea contractului cu Szukala, jucătorul avînd parte de oferte interesate (VEZI DETALII) atît din partea lui Al Hilal, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, dar şi din Germania, Eintracht Frankfurt fiind dornică de achiziţionarea fotbalistului de 30 de ani. “Lukasz Szukala are mai multe oferte din străinătate, inclusiv de la Frankfurt. Vom vedea ce o să se întîmple”, a fost declaraţia impresarului fotbalistului polonez, Anamaria Prodan.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Vezi TOATE detaliile despre ofertele pentru Szukala

Viera-s

“Viera este fundaşul ideal!”

Steaua este la a doua tentativă de a-l aconta pe Ousmane Viera, fostul jucător al Pandurilor fiind o ţintă mai veche a grupării din Ghencea. “Viera trebuia să îl înlocuiască la Steaua pe Chiricheş, a fost mereu un jucător pe placul conducerii Stelei, evoluţiile sale din Liga 1 şi constanţa în joc fiind apreciate. Au fost la acea vreme negocieri intense, dar au fost anumite probleme cu salariul lui Viera, la ordinele lui Gigi Becali s-a decis să i se ofere doar 10.000 euro pe lună, dar pînă la urmă rezolvasem acest lucru. Însă totul a căzut din cauza sumei cerute de Pandurii, doreau prea mulţi bani. Între timp, oferta lui Rizespor a fost superioară din toate punctele de vedere, salariul fotbalistului fiind de 30.000 dolari pe lună. În momentul de faţă Viera este interesat de performanţa profesională, ceea ce poate conta decisiv. Iar Steaua a dat semnale că este interesată de o achiziţie în iarnă, rămîne să vedem care o să fie deznodămîntul viitoarelor negocieri”, au dezvăluit sursele din anturajul jucătorului pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: PLEACĂ şi CĂPITANUL! Gâlcă a CONFIRMAT!

Oferta Stelei: maximum 800.000 euro

Suma pe care Steaua este pregătită să o ofere pentru transferul lui Viera este, conform surselor FANATIK.RO, sub un milion de euro, ofertă care, dacă se menţine, poate să fie un impediment în realizarea tranzacţiei. “Momentan ne hazardăm dacă am spune că suma este fixă, mai ales că sîntem interesaţi de achiziţionarea lui.  Credem, ţinînd cont de piaţă, că Viera poate fi cumpărat cu o sumă cuprinsă între 600.000 şi 800.000 euro. Contează foarte mult că jucătorul a ajuns în Turcia liber de contract, nu a vrut să îşi prelungească înţelegerea cu Pandurii”, au dezvăluit surse din anturajul lui Gigi Becali.

91 de partide are Ousmane Viera în tricoul Pandurilor

2,7 milioane euro este cota lui Viera conform site-ului transfermarkt.de

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: