Pariuri sportive

Talent IROSIT! Un tînăr fundaş român, DAT AFARĂ de la Perugia din cauza comportamentului!

Marius Pop e un fundaş în vîrstă de 19 ani. El a fost transferat de echipa din Serie B, Perugia în urma unui trial în care i-a impresionat pe italieni. Românul a jucat şi în Liga a II-a, la...
26.01.2015 | 22:57

Marius Pop e un fundaş în vîrstă de 19 ani. El a fost transferat de echipa din Serie B, Perugia în urma unui trial în care i-a impresionat pe italieni. Românul a jucat şi în Liga a II-a, la Unirea Tîrlungeni. Fundaşul român a avut însă probleme de comportament, motiv pentru care italienii l-au trimis acasă. 

Deşi a avut evoluţii bune la echipa de tineret şi a fost în atenţia primei echipe, tînărul jucător a fost dat afară din cauza faptului că a întîrziat la antrenamente şi că şi-ar fi dus prietena în camera din cantonament.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul îşi recunoaşte parţial vina: „Am întârziat şi m-au dat afară. Nu m-am putut trezi. Am mai avut întârzieri şi acum m-a chemat directorul clubului şi mi-a spus să plec acasă. N-am putut să spun nimic pentru că nu ştiu italiană. Nu este adevărat că mi-am dus prietena în cantonament. Mai sunt şanse să-mi găsesc altă echipă. Mă întorc în România şi voi vedea ce va fi“, a spus Pop, conform Prosport.

marius-pop1