News

Tânăr de 23 de ani, găsit spânzurat într-un cămin studențesc din Pitești. Date importante din anchetă

Tragedie în Pitești: un tânăr de 23 de ani a fost găsit spânzurat într-un cămin studențesc. Primele informații importante din anchetă.
01.05.2023 | 14:48
Tanar de 23 de ani gasit spanzurat intrun camin studentesc din Pitesti Date importante din ancheta
Tragedie în Pitești: tânăr de 23 de ani, găsit spânzurat într-un cămin. Ce avea pe mâini. Sursa foto (ilustrativ): gandul.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de doar 23 de ani a fost găsit spânzurat într-un cămin studențesc din Pitești. Potrivit presei locale, studentul era cazat la etajul 4 al imobilului. Au apărut și informații importante din anchetă.

Tragedie în Pitești: tânăr de 23 de ani, găsit spânzurat într-un cămin. Ce avea pe mâini

Tragedia din municipiul Pitești a fost consemnată luni, 1 mai, în cursul dimineții. Astfel, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipale au fost sesizați, prin Serviciul Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că, într-un cămin studențesc din Pitești, a fost găsit un tânăr spânzurat.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești s-au deplasat de urgență la fața locului. Polițiștii au constatat imediat că cele sesizate telefonic de martori se confirmă.

În casa scării căminului a fost găsit corpul neînsuflețit al unui tânăr student de 23 de ani. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

Între timp, încep să apară informații extrem de importante din ancheta acestei sinucideri. S-a aflat, din primele verificări, că studentul este originar din Leordeni. Acesta urma un tratament antidepresiv. De asemenea, pe mâinile sale ar fi fost depistate mai multe tăieturi, notează ArgesPress.ro.

”În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, transmite IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Cazul din Pitești, raportat la o săptămână distanță de la o altă tragedie, din Capitală

O tragedie similară a avut loc, în urmă cu exact o săptămână, și în Capitală. Pe 24 aprilie, un student de 21 de ani a fost găsit fără suflare în camera sa de cămin din Sectorul 3.

Datele inițiale din anchetă precizau că lângă victimă se afla o sticlă de alcool, dar și o listă cu medicamente antidepresive. Procurorii au luat în calcul varianta unei supradoze, însă nu exclud nici posibilitatea ca tânărul să-și fi pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

De notat că studentul s-a cazat la acest cămin din Sectorul 3 al Capitalei în data de 7 aprilie. A revenit în București cu o săptămâna înainte de tragedie. Ultima dată a fost văzut pe camerele de supraveghere sâmbătă, 22 aprilie. Apoi, s-a încuiat în cameră și nu a mai ieșit de acolo.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie. Criminaliștii au cerut în acest caz și analize toxicologice.

ADVERTISEMENT
Tags: