News

Un tânăr din Gorj, dat dispărut, a fost găsit spânzurat într-o pădure. Se afla la un kilometru de casă

Un tânăr din Gorj, care era dat dispărut de câteva zile, a fost găsit spânzurat într-o pădure, aflată la un kilometru de casă.
05.01.2023 | 15:02
Un tanar din Gorj dat disparut a fost gasit spanzurat intro padure Se afla la un kilometru de casa
Adrian era dat dispărut din data de 2 ianuarie. Sursa foto: Observator
ADVERTISEMENT

Adrian Nicolae Benga, un tânăr din orașul Bumbești-Jiu, localitatea Pleșa, a fost găsit spânzurat într-o pădure, situată la un kilometru de casa sa. Din data de 2 ianuarie familia l-a dat dispărut.

Tânăr din Gorj, găsit spânzurat într-o pădure. Era dat dispărut din 2 ianuarie

Adrian avea 30 de ani și în ziua de 2 ianuarie ar fi plecat de la domiciliu de bună voie, dar nu s-a mai întors, stârnind astfel o mare îngrijorare pentru apropiați, care au sesizat poliția.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au anunțat apoi dispariția individului, iar după lungi căutări, trupul i-a fost identificat, spânzurat fiind, într-o pădure. Nu se cunoaște, momentan, motivul care l-a împins la sinucidere.

”La data de 5 ianuarie a.c., ora 10:00, echipe mixte de căutare, constituite din polițiști, jandarmi, pompieri, voluntari și lucrători din cadrul Salvamont Gorj, l-au găsit pe bărbatul de 30 de ani, spânzurat.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost identificat în localitatea Pleșa din orașul Bumbești-Jiu, la o distanță de aproximativ un kilometru de locuință, într-o zonă împădurită”, a transmis IPJ Gorj, într-un comunicat de presă, potrivit Observator.

S-a deschis un dosar penal în acest caz

Trupul neînsuflețit al lui Adrian a fost transportat la Medicină Legală în Gorj, aici unde urmează a i se efectua o necropsie. S-a demarat o anchetă în acest caz și s-a întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă, așa cum prevăd procedurile.

ADVERTISEMENT

”Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au mai informat reprezentanții IPJ Gorj.

Familia lui Adrian se pregătește acum pentru înmormântare. Cazul de față s-a produs după un altul similar, din miercuri, 4 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Jiliște, județul Vrancea, a fost descoperit tot spânzurat, dar într-o anexă a locuinței. Și în această situație s-a demarat o anchetă.

ADVERTISEMENT
Tags: