Fotbal intern

STEAUA. FOTO. Anunţul OFICIAL: Decarul campioanei A SEMNAT!

Update 15: 55 / E oficial! Fostul căpitan al Stelei, Cristi Tănase, a ajuns la un acord cu gruparea chineză Tianjin Teda şi a semnat un contract valabil doi ani cu opţiunea de a prelungi încă...
06.07.2015 | 18:55
STEAUA FOTO Anuntul OFICIAL Decarul campioanei A SEMNAT

Update 15: 55 / E oficial! Fostul căpitan al Stelei, Cristi Tănase, a ajuns la un acord cu gruparea chineză Tianjin Teda şi a semnat un contract valabil doi ani cu opţiunea de a prelungi încă un an. Acesta va avea un salariu de un milion de euro. CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA POZA

………………………
ACUM!!! HAGI DA O NOUA LOVITURA!!! TRANSFERUL ZILEI IN LIGA 1!!!

Update 18:10. STEAUA. Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a confirmat informaţia prezentată în exclusivitate de FANATIK.RO: Cristian Tănase pleacă la Tianjin Teda!

Transferul lui Tănase a fost acceptat de club, va aduce un milion de euro. Mîine, el va pleca în China să facă vizita medicală şi să semneze actele! El şi-a făcut datoria pentru echipă şi trebuie să îi mulţumim pentru asta!“, a spus Argăseală la Dolce Sport.

GALCA REVINE IN LIGA 1 SA SE BATA LA TITLU IMPOTRIVA STELEI!!! ANUNTUL OFICIAL!!!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Campioana e aproape să îl vîndă pe Cristian Tănase. Căpitanul Stelei şi omul care a ţinut în spate echipa în ultimii ani a primit o ofertă neaşteptată în urmă cu puţin timp. Conform surselor FANATIK.RO, Tănase este dorit în… CHINA! Internaţionalul român ar fi tentat să încerce această experienţă exotică, fiind atras cu un salariu impresionant.

STEAUA. Negocierile sînt în toi! Gigi are oferta pe masă!

STEAUA. Aşteptarea lui Dodel de a prinde un transfer în străinătate e pe cale să ia sfîrşit. Chinezii de la Tianjin Teda îl vor pe decarul Stelei şi au făcut o ofertă de un milion de euro pentru acesta. “Gigi Becali a primit propunerea lor şi va da răspunsul în scurt timp, dar mai mult ca sigur că va fi de acord cu suma chinezilor. I-a promis lui Tănase că îl va lăsa să plece şi, în plus, şi Rădoi i-a cerut naşului său să scadă din pretenţii”, afirmă sursele FANATIK.RO.

Ofertă de TOP pentru Keşeru! Se duelează cu Real Madrid şi Barca

 

Cine e Tianjin Teda? Antrenor e legendarul Arie Haan!

STEAUA. Dacă transferul se va perfecta, Tănase va avea un salariu uriaş, de aproape un milion de euro pe an. Tianjin Teda trece printr-un sezon dificil, fiind pe locul 12 din 16 echipe, şi încearcă să revitalizeze lotul pregătit de Arie Haan. Tehnicianul olandez este un nume mare, fiind în trecut selecţionerul Camerunului, Albaniei, dar şi al Chinei. La viitoarea formaţie, Dodel nu va purta, mai mult ca sigur, numărul 10 pe spate, acesta fiind adjudecat de căpitanul actual, Wang Xinxin. În trecut, la gruparea din Teda au mai evoluat doi români, Bogdan Mara şi Marius Bilaşco.

S-au CERTAT pentru Steaua! TRĂDARE pentru un loc în staff!

 

Konyaspor şi Bani Yas, ultimele himere

STEAUA. Deşi tratativele sînt avansate şi toate indiciile conduc spre ideea că Tănase va semna cu Tianjin Teda, căpitanul campioanei este reticent. “Cristi sigur aşteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă se va perfecta acest transfer pentru că a fost aproape să plece şi la Konyaspor şi la Bani Yas, dar mutările au picat în ultima clipă”, afirmă oficiali ai campioanei pentru FANATIK.RO.

1.000.000 de euro e oferta pe care Tianjin Teda i-a făcut-o Stelei pentru căpitanul ei

Tags: