Fotbal intern

Tănase, pus la punct de conducerea FCSB după ieșirea de la meciul de Cupă: ”Când ești pe banca de rezerve ai timp să faci glume de fotbaliști”

28.09.2019 | 21:15
Tanase pus la punct de conducerea FCSB dupa iesirea de la meciul de Cupa Cand esti pe banca de rezerve ai timp sa faci glume de fotbalisti

Dintr-un favorit al patronului Gigi Becali, decarul celor de la FCSB, Florin Tănase, s-a transformat în ultima perioadă într-un jucător problematic, cu ieșiri tot mai dese împotriva conducerii clubului și a conducerii tehnice a echipei. La finalul meciului de Cupă cu Metaloglobus, Tănase a avut din nou comentarii ironice, iar Narcis Răducan l-a pus repede la punct.

Tănase, pus la punct de conducerea FCSB: ”Când ești pe banca de rezerve ai timp să faci glume de fotbaliști”

Rezervă în derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 10-a a campionatului, Tănase a reapărut în prima echipă la meciul cu Metaloglobus din șaisprezecimile de finală ale Cupei României. După partidă, decarul FCSB a fost ironic și a spus că a jucat în echipa rezervelor. La auzul acestei declarații, directorul sportiv al roș-albaștrilor, Narcis Răducan, i-a transmis un ușor avertisment.

”Când ești pe banca de rezerve mai faci și glume. Ai timp să mănânci semințe și să faci glume de fotbaliști. Cred că îl vor ambiționa chiar și declarațiile patronului. El va reveni. Așa trebuie să fie toți, să aibă personalitate. Atâta timp cât nu devine obraznic, doar având personalitate poți face carieră. A făcut și el o glumă. În ultimul timp nu a avut foarte multe realizări și a stat și pe bancă. Asta e realitatea. E un jucător important, este unul dintre căpitanii echipei. E un viitor mare fotbalist, cu potențial de transfer”, a spus Narcis Răducan, la Digisport.

Florin Tănase, după meciul cu Metaloglobus: ”Azi am jucat rezervele”
Florin Tănase, după meciul cu Metaloglobus: ”Azi am jucat rezervele”. Sursa foto: sportpictures.eu

Florin Tănase, după meciul cu Metaloglobus: ”Azi am jucat noi, rezervele”

Florin Tănase a început din primul minut în meciul cu Metaloglobus din Cupa României, scor 2-0, după ce în meciul cu CFR Cluj, 0-0, a fost doar rezervă. La finalul meciului de la Voluntari, jucătorul nu a ratat ocazia să arunce săgeți către conducerea FCSB, și a replicat ironic atunci când a fost întrebat cum va arăta echipa în meciurile următoare.

”Azi am jucat noi, rezervele.. o să vedem meciurile următoare cum va arăta echipa”, a spus Tănase la finalul jocului cu Metaloglobus