News

Tatăl Alexandrei Măceşanu, mesaj emoţionant: “Vorbim cu ea în fiecare seară”

26.08.2019 | 17:54
Tatal Alexandrei Macesanu mesaj emotionant Vorbim cu ea in fiecare seara

Tatăl Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj tulburător, duminică, când s-a împlinit o lună de când fiica sa a sunat disperată după ajutor la 112. Spera să fie salvată de oamenii legii, însă aceștia nici măcar nu au crezut-o pe fata de 15 ani care le-a spus că a fost răpită și violată.

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj emoționant la o lună de la dispariția fiicei sale

Ioan Măceșanu nu crede că fata lui a murit și speră ca aceasta să intre pe poartă, așa cum a făcut-o mereu. Speră să se întoarcă acasă și să o potă strânge din nou la pieptul său. Timpul trece însă, iar anchetatorii parcă bat pasul pe loc în cazul disparițiilor din Caracal.

Tatăl Alexandrei Măceșanu a transmis un mesaj care i-a emoționat pe toți românii. „A trecut o lună grea (…) Așteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă. Noi credem că e în viață și vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumim celor care se roagă pentru fiica noastră”, a spus Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, potrivit Mediafax.

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj emoționant la o lună de la dispariția fiicei sale
Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj emoționant la o lună de la dispariția fiicei sale

Ioan Măceșanu crede că fata lui este în viață

Anchetatorii au găsit în mașina lui Gheorghe Dincă, monstrul care a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, un cercel care a aparținut fetei. Procurorii au găsit și în curtea sa, într-un butoi, mai mulți dinți care în urma analizelor s-a stabilit că aveau ADN-ul Alexandrei Măceșanu.

Familia fetei se pregătise de înmormântare, însă au anulat-o. Speră ca fata lor să fie în viață și vor continua să spere până când aceasta va intra pe poarta casei sau până ce anchetatorii vor reuși să găsească probe concludente care să arate că fata este decedată.

Cazul Alexandrei Măceșanu a zguduit România din temelii. Toată țara a fost revoltată atunci când s-a aflat că tânăra a sunat de nu mai puțin de trei ori la 112, unde a cerut ajutor. Adolescenta s-a lovit însă de indiferenţa operatorilor 112 şi comentariile ironice ale poliţiştilor.

Când apelul său a fost luat în serios, autoritățile s-au mobilizat, însă nu a fost suficient. Polițiștii au ajuns la locul faptei cu aproape 20 de ore întârziere, timp în care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o pe fată, iar corpul ei a fost incinerat într-un butoi aflat în curtea sa, unde după aceea anchetatorii au găsit dinții cu ADN-ul fetei.