News

Tatăl lui DJ Lalla, dezvăluiri în ziua în care şi-a înmormântat fiica. Legiştii i-au trimis raportul toxicologic al fetei

Tatăl lui DJ Lalla a făcut declaraţii importante duminică, la înmormântarea fiicei sale. Între altele, el a dezvăluit ce conţine raportul toxicologic al legiştilor.
01.10.2023 | 21:21
Tatal lui DJ Lalla dezvaluiri in ziua in care sia inmormantat fiica Legistii iau trimis raportul toxicologic al fetei
Lui Nelu Roşca nu-i vine să creadă că Laura a murit Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Roşca, alias DJ Lalla, a fost înmormântată duminică în oraşul său natal, Turda, iar parinţii nu-şi pot reveni din şoc după moartea fulgerătoare a tinerei, la numai 34 de ani. Printre lacrimi, tatăl acesteia a dezvăluit că a intrat în posesia raportului toxicologic întocmit de legişti.

Tatăl lui DJ Lalla spune că tânăra era fericită acum o săptămână

Ancheta poliţiei încearcă să reconstituie ultimele zile din viaţa lui DJ Lalla şi să determine circumstanţele care au dus la moartea tragică a tinerei, care a fost găsită joi pe o plajă din Mamaia.

ADVERTISEMENT

Tatăl fetei a declarat că DJ Lalla a avut unele probleme legate de depresie, dar în ultima vreme aceasta dădea semne că şi-ar fi revenit. În plus, el a adăugat că era o bună înotătoare, dar concluzia legiştilor este clară, fata a murit înecată, în plămânii ei fiind găsită apă şi nisip.

Între timp, familia a primit şi raportul toxicologic. iar din el reiese că DJ Lalla nu a consumat nici alcool şi nici droguri înainte să moară. Plin de durere, tatăl a făcut câteva declaraţii la înmormântarea de duminică.

ADVERTISEMENT

“Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a spus că pleacă la mare.

De la medicul care a făcut autopsia am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, au fost cuvintele spuse de tatăl lui DJ Lalla.

ADVERTISEMENT

La slujba de înmormântare a venit şi sora geamănă a artistei, Larisa, stabilită în Anglia. Ceremonia religioasă, desfăşurată la Cimitirul central din Turda, a durat aproximativ 30 de minute.

DJ Lalla a fost găsită moartă joi dimineaţa, pe o plajă din zona hotelului Diplomatic, din Mamaia, valurile aducându-i trupul la ţărm. Ulterior pe plajă s-au găsit câteva obiecte vestimentare care-i aparţineau şi pe care le-a lăsat pe nisip înainte să se aventureze în apă.

ADVERTISEMENT

În ultima sa postare de pe Instagram, cu doar o zi înainte să moară, DJ a Lalla a folosit, printre altele, şi hashtag-ul ”Fvckdepression” și mesajul ”Make sure it’s all worth it!” (Asigură-te că totul merită).

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e...
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e viaţa în Buzescu fără canalizare şi gaze, dar cu palate
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie