News

S-a aflat din ce cauză a murit Laura Roșca, DJ Lalla. Ce au stabilit legiștii

Oamenii legii încearcă să afle în ce circumstanțe s-a produs tragedia. Bărbatul cu care s-a întâlnit în Mamaia, chemat la audieri.
29.09.2023 | 17:31
Sa aflat din ce cauza a murit Laura Rosca DJ Lalla Ce au stabilit legistii
Din ce cauza a murit Laura Roșca, DJ Lalla. Colaj Fanatik/ Foto: Facebook/ Adevarul.ro
ADVERTISEMENT

S-a aflat din ce cauza a murit Laura Roșca, DJ Lalla. Noi detalii cu privire la decesul învăluit în mister al artistei din județul Cluj, în vârstă de 34 de ani. Legiștii au stabilit ce a provocat moartea tinerei.

Din ce cauză a murit Laura Roșca, DJ Lalla

Trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a ajuns la Serviciul de Medicină Legală, pentru a se stabili cum a murit. Conform legiștilor, cauza decesului este înecul, în plămânii ei găsindu-se apă și nisip. Ancheta polițiștilor va face lumină în acest caz.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii încearcă să afle în ce circumstanțe s-a produs tragedia. Amintim că artista a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia Nord. Sunt luate în calcul mai multe variante în privința morții.

Este posibil ca DJ Lalla să fi intrat în mare pentru a înota și să fi murit după ce a fost trasă de curenți. Însă, anchetatorii nu exclud nici ipoteza sinuciderii, deoarece tatăl ei a spus că în urmă cu aproximativ o lună de zile a fost internată la psihiatrie din cauza depresiei.

ADVERTISEMENT

Și varianta crimei este luată în calcul. Laura Roșca ar fi fost văzută pentru ultima dată cu un bărbat, cunoscut pe TikTok. De altfel, se pare că ea ar fi venit în Mamaia, marți seara, pentru a se întâlni cu respectiva persoană.

Bărbatul cu care s-a întâlnit în Mamaia, chemat la audieri

Bărbatul a fost audiat de polițiștii din Mamaia. Acesta a declarat că DJ Lalla l-ar fi rugat să o primească câteva zile la el, după ce s-a certat cu iubitul. Joi dimineața a văzut-o ultima oară, după ce i-a spus că merge pe plajă să vadă răsăritul.

ADVERTISEMENT

Acum, anchetatorii încearcă să refacă firul evenimentelor și să afle cum au decurs ultimele ore din viața artistei, fiind multe semne de întrebare privind decesul ei. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Originară din Turda, Cluj, Laura Roșca locuia în București după ce a intrat în industria muzicală din România. A devenit cunoscută în anul 2008, odată cu participarea la emisiunea Megastar. Ulterior, a ales o carieră de MC și DJ.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Laura Roșca a lucrat la Radio3Net “Florian Pittis”. „Să-ți fie sufletul liniștit acolo unde ai ajuns, Lalla! Vei avea locul tău aici, mereu, la butoane. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au scris colegii artistei, pe pagina de Facebook.

 

ADVERTISEMENT