Fotbal intern

Tatăl lui Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali. “S-a urzicat! Îmi e drag, chiar dacă pare din Las Fierbinți!”

05.07.2019 | 09:31
Tatal lui Razvan Burleanu rade de Gigi Becali Sa urzicat Imi e drag chiar daca pare din Las Fierbinti

Gheorghe, tatăl lui Răzvan Burleanu, a vorbit pentru prosport.ro despre decizia Federației Române de Fotbal de a obliga cluburile din Liga 1 să aibă echipe de fotbal feminin, iar acesta nu a ezitat să râdă de latifundiarul din Pipera despre care susține că pare din Las Fierbinți.

Tatăl lui Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali

Gigi Becali a fost nemulțumit de decizia luată de FRF, iar patronul FCSB-ului i-a transmis lui Răzvan Burleanu prin intermediul FANATIK că va merge în instanță și că va desființa echipa dacă o să fie obligat să își facă echipă de fotbal feminin. “Mă desființez, nicio problemă. Dar hai să vedem în instanță că voi cere 200.000.000 de euro să văd dacă îi convine. O să mergem la TAS, la instanțele europene”, a spus Gigi Becali.

Gheorghe Burleanu i-a răspuns lui Gigi Becali și l-a ironizat pe latifundiarul din Pipera. “E foarte bine că echipele din Liga 1 vor fi obligate să aibă echipe de fotbal feminin. S-a urzicat Gigi Becali, ce să-ți spun. El e cu Dumnezeu, însă Dumnezeu trebuie să fie în suflet, nu la televizor. Gigi îmi e drag, chiar dacă pare din Las Fierbinți. L-am văzut pe Alexandru Tudor, arată ca naiba. Nu mă angajează și pe mine Gigi Becali, el mă salută, eu spun Doamne Ajută”, a spus Gheorghe Burleanu pentru sursa citată mai sus.

Gheorghe Burleanu, tatăl președintelui FRF
Gheorghe Burleanu, tatăl președintelui FRF

Condițiile de licențiere vor fi mai dure în următoarele sezoane

Conform noilor reguli impuse de FRF, cluburile din Liga 1 nu vor primi licența dacă nu vor avea echipe de fotbal feminin. Din sezonul 2021 – 2022, formațiile trebuie să aibă două echipe de fotbal feminim, iar din 2022 câte trei.

Sezonul 2021-2022:

  • Începând cu acest sezon, cluburile din Liga 1 trebuie să înscrie o echipă de fotbal feminin în campionatul de senioare (Liga 1, Liga 2, Liga 3)
  • Trebuie să aibă în continuare minim 20 de jucătoare înscrise în Campionatul Național U15
  • În ambele situații se aplică varianta protocolului de colaborare: echipa de fotbal feminin preia denumirea clubului de Liga 1 masculin în competițiile în care evoluează

Sezonul 2022-2023

  • Înregistrarea a minimum 20 de jucătoare care să joace în Campionatul Național U15
  • Înregistrarea a minimum 15 jucătoare U13
  • Înscrierea unei echipe de Campionatul Național de Senioare
  • Pentru toate cele trei situații prezentate mai sus se aplică, de asemenea, varianta protocolului de colaborare, caz în care echipa de fotbal feminin preia denumirea clubului de Liga 1 masculin atât la nivel de senioare, precum și la junioare