Fotbal intern

Tătărușanu nu crede în proiectul Armatei! ”Este o singură Steaua”

02.06.2018 | 09:04
Portarul Ciprian Tătărușanu nu crede în proiectul Armatei și consideră că FCSB este adevărata Steaua

Portarul echipei naționale a României și al formației FC Nantes, Ciprian Tătărușanu, nu crede în proiectul Armatei și consideră că gruparea finanțată de Gigi Becali este adevărata Steaua București.

”Nu mă deranjează disputa dintre CSA CSteaua și FCSB pentru că, din punctul meu de vedere, nu este nicio dispută. Este o singură Steaua, cea care joacă în prima ligă”, a mărturisit Ciprian Tătărușanu pentru Telekom Sport.

Tătărușanu nu exclude o revenire în Liga 1 Betano

Ciprian Tătărușanu nu exclude ca în viitor să revină în Liga 1 Betano: ”Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla în viaţă şi în fotbal, nu? De ce să nu mă întorc în România? Aici am avut foarte multe momente frumoase la echipele la care am jucat, este ţara mea. Cine ştie, pe viitor se poate întâmpla să revin în ţară. Dacă ar fi la Steaua, cu atât mai bine”.

Internaționalul român în vârstă de 32 de ani a declarat că nu e surprins de sezonul bun pe care l-a avut cu formația franceză FC Nantes și a precizat că își dorește să rămână în Ligue 1.

Portarul Ciprian Tătărușanu nu crede în proiectul Armatei și consideră că FCSB este adevărata Steaua
Portarul Ciprian Tătărușanu nu crede în proiectul Armatei și consideră că FCSB este adevărata Steaua

Tătărușanu a fost desemnat de suporterii formației FC Nantes,  al treilea cel mai bun jucător al echipei în acest sezon. Internaționalul român în vârstă de 32 de ani a fost devansat de mijlocașul Abdoulaye Toure şi de atacantul Emiliano Sala.

Evoluțiile constante bune din acest sezon i-a adus lui Ciprian Tătărușanu și multe laude în presa franceză.  Portarul român a primit și două distincții, fiind ales de fanii ”canarilor” cel mai bun jucător al echipei în august 2017 și aprilie 2018.

Ciprian Tătăruşanu a bifat 37 de meciuri în Ligue 1 pentru FC Nantes în acest sezon, acesta ratând doar partida din prima etapă. Internaţionalul român a închis poarta “canarilor” în 12 dintre întâlnirile în care a jucat.

Tătărușanu a jucat toate minutele în meciul amical pe care naționala României l-a câștigat, joi, în Austria, cu scorul de 3-2, în fața reprezentativei statului Chile.