Pariuri sportive

TELENOVELĂ! Motivul ULUITOR al despărţirii dintre Ronaldo şi Irina Shayk!

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk s-au despărţit la începutul acestui an. Ruptura dintre cei doi a devenit cunoscută publicului după gala Balonului de Aur, gală de la care Irina a lipsit. Presa...
17.01.2015 | 15:02

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk s-au despărţit la începutul acestui an. Ruptura dintre cei doi a devenit cunoscută publicului după gala Balonului de Aur, gală de la care Irina a lipsit. Presa din Portugalia a aflat motivele despărţirii dintre cei doi. 

Irina Shayk and Cristiano Ronaldo

Cotidianul Correio de Manha scrie că motivul despărţirii îl reprezintă neînţelegerile dintre Irina şi familia fotbalistului. Ronaldo e apropiat de mama şi de sora sa, alături de care locuieşte la Madrid. Mai mult, Irina a refuzat să meargă la ziua lui Dolores, mama fotbalistului, în luna decembrie. Ea a refuzat să îşi petreacă sărbătorile acasă la Ronaldo şi a încercat să îl convingă să meargă în Dubai de sărbători.

ONE-USE-Cristiano-Ronaldo-and-Irina-Shayk

Ziarul portughez scrie că Ronaldo i-a luat partea mamei sale în conflictul cu Irina. Mama fotbalistului nu o consideră demnă pe Irina de a fi mama lui Cristiano Jr., fiul lui Ronaldo născut dintr-o mamă surogat.

irina-ballon-dor-x_2790225a

Cei doi se vedeau din ce în ce mai rar, în condiţiile în care nu au avut o apariţie publică în ultimele 2 luni. Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk au avut o relaţie de 4 ani de zile.

GALERIE FOTO HOT CU IRINA SHAYK: 

 10 9 8 7 6 5 4 3 irina-shayk-si-swimsuit-2011-17 a

 

Tags: