Life

Temperaturi record de Revelion! Vreme de primăvară la intrarea în 2023

Temperaturi record de Revelion la noi în țară de sărbătorile de iarnă. Ar putea fi până la 17 grade Celsius la trecerea în anul 2023.
28.12.2022 | 20:13
Temperaturi record de Revelion Vreme de primavara la intrarea in 2023
Va fi vreme de primăvară în noaptea dintre ani, cu temperaturi record de Revelion Foto Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Temperaturi record de Revelion la noi în țară. Vremea va fi foarte caldă la trecerea dintre ani și s-ar putea înregistra chiar și până la 17 grade Celsius!

Va fi vreme de primăvară în noaptea dintre ani, cu temperaturi record de Revelion

Va fi poate cel mai cald an de Revelion în 2023, cu temperaturi anunțate de meteorologi ce pot să ajungă chiar și până la 17 grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Vremea va fi foarte caldă și pe 31 decembrie, dar și pe 1 ianuarie 2023, în prima zi din noul an. Va fi mult mai cald decât este normal pentru această perioadă.

Așadar, șansele de zăpadă sunt foarte slabe pentru mare parte a țării, dar pot exista unele zone de munte unde să mai cadă zăpadă, spre bucuria celor mici și a schiorilor ce vor să se bucure de pârtie.

ADVERTISEMENT

În partea de nord-vest a țării poate chiar să plouă, la fel și în zonele joase din Oltenia și Muntenia, cu ceață pe arii restrânse.

În ceea ce privește vântul, acesta va sufla slab și vor exista intensificări doar la munte, mai precis în Carpaţii Orientali, la altitudini mari.

ADVERTISEMENT

Temperaturile vor fi mari, și se vor încadra între 7 și 18 grade Celsius. Minimele vor fi și ele destul de mari, între -1 şi 8 grade Celsius.

Temperaturi record în toată Europa de Revelion

Temperaturi record sunt așteptate în toată Europa de Revelion, acesta fiind unul dintre cei mai calzi ani în ceea ce privește perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Regimul termic din perioada următoare și inclusiv de Revelion 2023 va fi chiar și cu 15 grade mai mare decât ar fi normal în această perioadă din an.

Pentru Franța și Spania, meteorologii au anunțat temperaturi de peste 20 de grade Celsius. În Germania, Elveția, Cehia, Polonia, Ungaria temperaturile vor fi de circa 15 grade Celsius.

Vești proaste așadar pentru iubitorii de zăpadă care voiau să schieze în Alpi, pentru că sunt slabe șansele de a putea face acest lucru pentru Revelion din 2023.

ADVERTISEMENT