Fotbal intern

Tentativă de “blat” în Liga a 2-a?! Marica: “Umbla prin vestiar cu un teanc de bani în mână”

10.11.2018 | 15:41
Tentativa de blat in Liga a 2a Marica Umbla prin vestiar cu un teanc de bani in mana

Ciprian Marica, finanțatorul clubului SSC Farul Constanța, a dezvăluit că la partida cu Geto-Dacica București, contând pentru runda cu numărul 16 din Liga a 2-a, a avut loc o tentativă de “blat”. Marica susține că la pauza meciului, în vestiarul echipei sale a intrat o persoană necunoscută care ținea în mână un “teanc de bani.”

Echipa finanțată de Ciprian Marica s-a deplasat, sâmbătă, pe terenul celor de la Geto-Dacica, cu speranța că va obține 3 puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Scorul la pauză a fost 0-0, ia la vestiare a avut loc un eveniment care nu ar trebui să aibă loc pe stadioanele de fotbal, indiferent de liga în care se joacă. Marica susține că o persoană misterioasă și-a făcut apariția în vestiarul echipei sale și ar fi încercat să îi tenteze jucătorii cu bani. Fostul internațional a declarat că a rămas surprins când a auzit vestea.

Ciprian Marica dezvăluie o tentativă de “blat” în Liga a 2-a

“Probabil că la nivelul Ligii a 2-a se mai întâmplă astfel de lucruri, cert este că şi pentru mine e ceva nou, nu mi s-a mai întâmplat. Sper să fie aşa, doar o poveste, cu toate că treaba e reală şi cei care sunt în măsură să hotărască să ia măsuri. Noi am spus despre ce a fost vorba, să vedem. Sigur că am fost șocat. Mi-au scris cei din vestiar că avem un oaspete nepoftit care umblă cu un teanc de bani prin vestiar. Ce pot să spun?”, a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Daco-Getica a deschis scorul imediat după reluarea jocului prin Voicu și a rămas în 10 oameni în minutul 68 al întâlnirii, după eliminarea lui Mirzea. Voicu a făcut 2-0 în minutul 74, iar Bustea a închis scorul la 3-0 din penalty în minutul 90. Și directorul sportiv al celor de la SSC Farul Constanța, Ionel Dănciulescu, a fost șocat de cele petrecute în vestiarul echipei la pauza meciului. “Credeam că practicile astea s-au dus şi sunt de mult apuse”, a declarat Dănciulescu.