News

O femeie s-a aruncat de la etajul 3 în Constanța! Motivul șocant pentru acest gest extrem

10.04.2021 | 16:51
O femeie sa aruncat de la etajul 3 in Constanta Motivul socant pentru acest gest extrem
Femeia s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tentativă de sinucidere la Constanța acolo unde o femeie în vârstă de 40 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din cartierul Palas. De remarcat că aceasta a sunat inițial la 112 să-și anunțe intenția de a sări în gol.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Dobrogea, la fața locului au fost alertate mai multe echipaje de intervenție. Au fost aduse și o autospecială de stingere, dar și autoscara de salvare la înălțime.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acolo au ajuns și un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim-ajutor și două ambulanțe din cadrul SAJ Constanța.

Tentativă de sinucidere în Constanța!

Cu toate acestea, la nici două minute după sosirea echipajelor, femeia a luat decizia de a se arunca în gol de la etajul 3 al clădirii.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse, aceasta avea probleme în relație și intenționa să se sinucidă pentru că iubita ei o înșela cu un bărbat.

Medicii au început de urgență resuscitarea victimei, iar după stabilizarea ei au transportat-o la Spitalul Județean Constanța

ADVERTISEMENT

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt, informează IPJ Constanța.

Vă readucem aminte că în urmă cu doar trei săptămâni, tot la Constanța, o tentativă de sinucidere a fost împiedicată de un echipaj mixt format dintr-un polițist și un jandarm. Cei doi au intervenit în timp ce victima avea halucinații, se automutila cu un cuțit și era în punctul de a-și lua viața.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Secției 2 au fost sesizați printr-un apel la 112, de către o femeie de 42 de ani din Constanța, care a anunțat că sora sa geamănă amenință că se va sinucide, în locuința comună. La fața locului s-a deplasat patrula mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 și un jandarm al Grupării Mobile „Tomis”, care a ajuns într-un minut la locul sesizat, găsind victima în timp ce își provoca, cu un cuțit, răni în zona pieptului.

„Colegul nostru, agentul de poliție Marius Polifron, a intrat primul în locuință și a observat-o pe femeia de 42 fiind incoerentă în vorbire, în timp ce se automutila.

Polițistul a știut că orice moment contează și, având în vedere faptul că femeia prezenta halucinații, în doar câteva secunde, împreună cu colegul său de la jandarmerie, plutonier Ovidiu Chihaia, au reușit imobilizarea acesteia, ea fiind preluată de cadrele medicale și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT