Life

Teo Trandafir, adevărul despre cele două divorțuri: ”A fost cumplit”

Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre divorțurile prin care a trecut. Cum au afectat-o cele două separări pe vedetă.
02.02.2024 | 19:25
Teo Trandafir adevarul despre cele doua divorturi A fost cumplit
Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre divorțurile prin care a trecut. Cum au afectat-o cele două separări pe vedetă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, adevărul despre cele două divorțuri. „A fost cumplit”, recunoaște în prezent fosta prezentatoare de la Kanal D care este foarte discretă în privința vieții personale și mai ales, a relațiilor sentimentale.

Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre divorțurile prin care a trecut. Cum au afectat-o cele două separări pe vedetă

Teo Trandafir a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre divorțurile prin care a trecut. Cum au afectat-o cele două separări pe vedetă. Prima oară a depus actele după un mariaj care a durat aproximativ 6 ani.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în 1996. A divorțat pe cale amiabilă de pilotul Alexandru Trandafir, căruia i-a păstrat numele de familie. În 2011 îl cunoștea pe al doilea soț, pe rețelele de socializare. Căsnicia cu Constantin Iosef a fost una scurtă.

În momentul de față renumita prezentatoare spune cum au marcat-o relațiile eșuate. Fosta moderatoare a emisiunii Teo Show de la Kanal D susține că nu i-a fost deloc ușor să depășească acele momente grele și dureroase.

ADVERTISEMENT

„A fost cumplit, trebuie să recunosc. Am înțeles atunci că trebuie să cer ajutor. Toți prietenii mei au venit, au făcut cerc în jurul meu și m-au scos din casă, m-au făcut să râd, ne-am uitat la un film.

Încet, încet, deși probabil suferința a durat, acum nu îmi mai aduc aminte, dar ușor nu a fost, m-am agățat de tot ce am putut. Și am avut, slavă Domnului, de ce și de cine să mă agăț”, a mărturisit Teo Trandafir pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, despre al treilea mariaj. Se mai vede la altar?

Teo Trandafir nu vorbește des despre partenerii săi de viață, motiv pentru care este întrebată dacă are în plan să se mai căsătorească vreodată. Jurnalista susține că este destul de târziu să mai ajungă la altar pentru a treia oară.

Celebra prezentatoare consideră că este mult prea târziu pentru a face acest pas din nou. Ajunsă la vârsta de 55 de ani vedeta are anumite tabieturi și obiceiuri la care nu poate renunța, deși e conștientă că și posibilul partener de viață va fi la fel.

ADVERTISEMENT

Cel mult se mai pot plimba de mână pe sub salcâmi. Teo Trandafir se concentrează pe carieră și pe proiectele pe care le desfășoară în mediul online, dovadă că a intrat în rândul tinerilor și și-a deschis un cont pe TikTok.

ADVERTISEMENT