Life

Teo Trandafir și Dan Capatos au dat de pământ cu Măruță și Andreea Marin: ”N-aș fi făcut așa ceva”

Teo Trandafir și Dan Capatos au luat la puricat câteva din vedetele noastre, printre care Măruță și Andreea Marin. Ce au putut spune despre ei?
26.01.2024 | 12:45
Teo Trandafir si Dan Capatos au dat de pamant cu Maruta si Andreea Marin Nas fi facut asa ceva
Teo Trandafir și Dan Capatos au vorbit despre Măruță și Andreea Marin. Foto-montaj: FANAITK
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir l-a invitat pe Dan Capatos în podcastul ei de pe YouTube, unde au vorbit despre câte-n lună și-n stele. Fiind amândoi oameni de televiziune, au avut suficiente subiecte în comun, iar una din dezvăluirile făcute de prezentatorul Xtra Night Show a lăsat-o pe Teo Trandafir cu gura căscată.

Teo Trandafir și Dan Capatos și-au ”bârfit” colegii de breaslă. Ce au zis de Măruță și Andreea Marin

Dan Capatos i-a mărturisit lui Teo oamenii pe care îi apreciază cel mai mult din media. Pe Dan Diaconescu nu îl va uita niciodată căci i-a salvat scaunul atunci când el, pe vremea „Un show păcătos” nu scotea cifrele dorite de boșii de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Soluția lui Capatos a fost, pe cât de ingenioasă, pe atât de ciudată pentru Teo Trandafir. Ce a făcut Dan? A apelat la DD pentru a-i cere invitații cu care el făcea audiență la PRO TV. Teo a făcut o paralelă cu situația ei de la Kanal D și a zis că dacă ea ar fi procedat la fel, sunându-l pe Măruță, ar fi primit cu totul altceva în afară de invitați!

Dan Diaconescu i-a salvat cariera lui Capatos

„O să-l respect pe Dan Diaconescu toată viața mea. Suntem prieteni! Stai să vezi ce am făcut. Încă mă amenința spectrul cifrelor, era urât. Nu era aurora boreală, era smog. Băi, ce fac? Eu nu cred că s-a întâmplat așa pe planetă. Bă, îl sun, să-mi dea invitați de la el.

ADVERTISEMENT

Zic să fac și eu ce face el. Dacă fac și eu ce face el, pe Antena 1, n-are cum să nu fie bine. Producătoarea zice: `Tu ești sănătos la cap`? L-am sunat și îi zic: `Vă zic direct că n-am cum să ocolesc că tot acolo ar trebui să ajung.

Am și eu de crescut un copil, mă dă afară dacă nu fac treabă, nu știu cum să fac să iasă ca la tine. Zic, când avem subiecte din astea care ne interesează gen Oana Zăvoranu, Nikita… Poți să mi le dai și mie, că eu am o oră`?”, a dezvăluit Dan Capatos în fața unei Teo Trandafir înmărmurite de ce auzea.

ADVERTISEMENT

„Vin o oră la mine și după aia se întorc la matale. El a zis că nu crede că aude așa ceva. Tu vrei să îți dau invitații mei? Zic… Dacă se poate… Doar din când în când, nu zilnic!”, a continuat Capatos.

„Măruță mi-ar da și mie, dar nu invitați!”

„Nu puteai să îmi dai și mie un telefon că-l sunam și eu pe Măruță?”, l-a întrebat Teo Trandafir, după care Dan Capatos a continuat seria dezvăluirilor.

ADVERTISEMENT

„A doua săptămână era Oana Zăvoranu în flăcări, nu știu ce… Eu vedeam seara, la el. După aia a ajuns să îmi spună în timpul zilei: uite, îl am pe ăsta, îl vrei? Da”, a adăugat Capatos.

„E ca și cum l-aș suna eu pe Măruță… Mi-ar da și mie, dar nu invitați!”, a atacat fin Teo Trandafir. „Mă rog, Măruță e de-al nostru, dar nu e… Nici eu n-aș fi făcut așa ceva. Nici tu nu cred că ai fi făcut așa ceva. Dar generozitatea asta a ăluia care e pe sabia lui”, a mai spus Capatos.

Dan Capatos a spus că Andreea Marin s-a remarcat prin falsitate. Ce scuză i-a găsit Teo Trandafir zânei

Cei doi prezentatori de televiziune au trecut apoi la alți colegi de breaslă. Dan Capatos a zis că îl admiră foarte tare pe Cabral pentru că știe să facă poante chiar dacă prezintă formate de televiziune. Despre Andreea Marin, Capatos a zis nici mai mult, nici mai puțin că a fost mereu falsă. A întrebat-o pe Teo Trandafir de ce a fost teatrală încă de la lansarea ei la TVR.

„De ce n-a fost Andreea Marin tot timpul autentică? De ce a fost întotdeauna așa teatrală?”, a ținut să întrebe Capatos, fără menajamente. „După părerea mea, imaginea pe care credea ea că o vrea telespectatorul era asta”, a găsit Teo Trandafir răspunsul.

„Da, poate că în show-ul ei o fi fost așa. Eu cred că secretul e să fii cum ești tu, dar poate nici formatul nu-ți permite, de asta zic, că n-am nimic cu săraca femeie. 

Îmi place Cabral că reușește să strecoare păreri personale și poante. Știi, el reușește. Cred că este… Și Dan Negru reușește cumva, dar i-aș vedea și într-un format liber, cred că ar fi mult mai spumoși”, a încheiat Capatos.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Serial surpriză pe Netflix. S-ar putea să fie lovitura anului
Serial surpriză pe Netflix. S-ar putea să fie lovitura anului
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta