Life

Theo Rose lămurește tensiunile cu Irina Rimes de la Vocea României. Artista nu s-a putut abține!

Theo Rose a clarificat situația tensionată creată între ea și Irina Rimes în episodul recent de la Vocea României. Care e adevărul?
08.10.2023 | 09:58
Theo Rose lamureste tensiunile cu Irina Rimes de la Vocea Romaniei Artista nu sa putut abtine
Theo Rose și Irina Rimes s-au înțepat la Vocea României. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Irina Rimes s-au duelat pentru o participantă de la Vocea României, iar de aici au apărut o serie de controverse și mesaje acide în mediul online.

Theo Rose și Irina Rimes, înțepături la Vocea României. Adevărul din spatele tensiunilor

Basarabeanca nu i-a încântat deloc pe fani când a bătut apropouri la manelele pe care le-ar cânta Theo Rose. Oamenii au interpretat comentariul făcut de Irina Rimes drept unul plin de dispreț. De altfel, în episodul de vineri, 6 octombrie 2023, difuzat de PRO TV, Theo Rose a început să plângă la un moment dat, telespectatorii fiind convinși că a făcut-o din cauza colegei sale, Irina.

ADVERTISEMENT

Theo Rose nu s-a putut abține și a dorit să clarifice adevărul despre acest mic scandal iscat în mediul online. Vedeta a postat câteva filmulețe pe Instastory, unde a spus că nu a plâns din cauza Irinei Rimes, ci pentru că s-au acumulat anumite frustrări și că nu a putut să se abțină de la a vărsa o lacrimă în cadrul show-ului.

Theo spune că nu a plâns din cauza Irinei Rimes

„Eu, în primul rând, n-am plâns din cauza Irinei. Voi trebuie să înțelegeți că noi filmăm acolo, ce vedeți voi e, așa, o frântură din tot ce se filmează. Stăm extraordinar de multe ori și, în vria aia, și după multe ore de filmare ne mai ia gura pe dinainte și mai spunem lucruri. (…)

ADVERTISEMENT

Tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți câte un rahat pe gură, nu știu, când vrei să convingi un concurent… Tot timpul am verificat cu ceilalți antrenori dacă i-a deranjat ce am zis. Adică, niciodată n-am plecat supărați de acolo și nu e despre asta. M-a surprins că s-a creat toată vâlva asta”, a declarat Theo Rose pe Instagram, despre diferențele de opinii cu Irina Rimes.

Cântăreața a explicat, apoi, motivul pentru care i-au dat câteva lacrimi. A lăsat să se înțeleagă că nu a fost în cea mai bună pasă când Irina Rimes a făcut remarca respectivă.

ADVERTISEMENT

„Sunt niște lucruri care mă dor și pe mine”

„La final, ea a venit la mine să verifice, am zis, bă, nu, s-au adunat și la mine niște frustrări. Sunt niște lucruri care mă dor și pe mine. Cu toții avem chestiile astea și dacă m-ai atins fix acolo am, așa, o reacție.

Mi-o da o lacrimă, puii mei acuma, n-am intenționat nici să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, pentru că el știe povestea”, a completat Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Fanii au atacat-o pe Irina Rimes

Toată tevatura a pornit după o interpretare a Andreei Oprea, o tânără de 17 ani care a impresionat-o în mod deosebit pe Theo Rose. Artista a spus că se bucură să vadă pe cineva care vine cu momente artistice din lumea ei, iar atunci Irina Rimes a înțepat-o pe față: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”.

Theo Rose a reacționat imediat: „Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”.

Fanii au reacționat imediat la acest schimb de replici tăioase între Theo Rose și Irina Rimes. Pe TikTok și Instagram s-a creat un festival de înjurături la adresa interpretei hitului „Cosmos”.

„Foarte urât, Irina Rimes! Păi noi te-am primit în țara noastră cu brațele deschise, nu ți-a zis nimeni că poate ai luat locul unei românce mult mai talentată și mai frumoasă decât tine, ca să ne faci tu mediocrii pentru că cântăm manele și muzică populară la nunți?”, este unul din cele mai acide comentarii la adresa Irinei Rimes.

ADVERTISEMENT