Simona Halep

Thierry van Cleemput, nemulțumit de jocul Simonei Halep!? Ce spun ziariștii prezenți la Doha

15.02.2019 | 12:14
Thierry van Cleemput nemultumit de jocul Simonei Halep Ce spun ziaristii prezenti la Doha

Jurnaliștii prezenția la turneul de la Doha au remarcat faptul că antrenorul belgian Thierry van Cleemput a fost nemulțumit de jocul Simonei Halep în meciul cu Julia Goerges, din sferturile de finală. Fostul lider mondial a acces în semifinale după o victorie extrem de muncită, cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (6).

”Jocul Simonei a fost urmărit cu atenție de noul antrenor Thierry van Cleemput. El nu a fost încântat de ce a văzut. În fiecare moment a gesticulat și a dat nemulțumit din cap”, a scris jurnalistul Bartosz Gebicz în publicația poloneză Przeglad Sportowy.

Simona Halep sărbătorește victoria din meciul cu Julia Goerges
Simona Halep sărbătorește victoria din meciul cu Julia Goerges

Thierry van Cleemput, nemulțumit de jocul Simonei Halep

Nemulțimirea lui Thierry van Cleemput cu privire la jocul prestat de Simona Halep s-a văzut și pe camerele de luat vederi. La finalul întâlnirii cu Julia Goerges, tehnicianul belgian a fost singurul din loja româncei care nu s-a bucurat pentru calificarea în semifinale. În timp ce întreg staful Simonei aplauda în picioare victoria din sferturile de finală, Van Cleemput părea total nemulțumit și își dorea să ajungă cât mai repede la vestiare.

Pentru Simona Halep urmează duelul cu Elina Svitolina din semifinale, partida fiind programată vineri, de la ora 15:30. Cele două jucătoare s-a întâlnit de șase ori până acum, iar ucraineanca s-a impus de patru ori. Ultima victorie a româncei a venit în urmă cu aproiximativ un an și jumătate, în sferturi de finală la Roland Garros. Halep a vorbit despre întâlnirile precedente cu Svitolina și a dezvăluit că nu mia vrea să facă greșelile din finalele pierdute în 2017 și 2018 la Roma.

Imediat după calificarea în semifinale la Doha, jucătoarea din Ucraina a început duelul psihologic cu Simona Halep și a declarat că japoneza Naomi Osaka merită să fie pe locul 1 WTA. Românca, care a ajuns pe poziția a treia după Australian Open 2019, va urca de luni pe locul 2 în lume.

Tags: