Pariuri sportive

Vilanova şi-a PRESIMŢIT sfîrşitul. Ora FATALĂ: 18 fix

UPDATE / Vineri lumea fotbalului s-a cutremurat odată cu anunţul decesului lui Tito Villanova, fostul antrenor al Barcelonei. Tito se lupta din anul 2011 cu o boală necruţătoare, cancer la glanda...
26.04.2014 | 15:45

UPDATE / Vineri lumea fotbalului s-a cutremurat odată cu anunţul decesului lui Tito Villanova, fostul antrenor al Barcelonei. Tito se lupta din anul 2011 cu o boală necruţătoare, cancer la glanda parotidă, cea mai mare glandă salivară. După sesiuni intense şi chinuitoare de tratament, a fost răpus de boală. Antrenorul lui Olympiacos, Michel, a spus ieri:  “Acest  cancer blestemat te-a oprit la jumătatea drumului, dar ţi-a lăsat suficient timp cît să devii mare”. A cîştigat titlul în Spania în anul 2013 din postura de antrenor principal al Barcelonei şi alte 14 trofee ca secund a lui Guardiola, fiind considerat “creierul” cele mai bune echipe a Barcelonei.

Maladia a fost descoperită pe data de 21 noiembrie 2011. A urmat apoi un chin care a durat doi ani şi jumătate în care Tito s-a luptat cu boala şi a suferit în tăcere: “E boala mea, lăsaţi-mă, vă rog!”, spunea de fiecare dată. Asta nu l-a împiedicat să îşi exercite meseria de antrenor. Pe 27 aprilie 2012 este anunţat ca “principal” al Barcelonei, după plecarea lui Pep Guardiola.  Pe  20 decembrie 2012, boala a recidivat,  a plecat la New York pentru două luni chinuitoare de chimioterapie şi l-a lăsat pe secundul Jordi Roura să se ocupe de echipă.  Chiar dacă a lipsit două luni de lîngă echipă, Barcelona a reuşit să cîştige titlul în Spania cu un record de 100 de puncte. Însă, Tito nu mai putea să îşi continue meseria pentru că era măcinat de boală şi a demisionat de la club. 

Pe 26 octombrie 2013 , la 4 luni după ce şi-a dat demisia, a fost văzut într-o lojă de pe Camp Nou în “El Clasico”. A încercat să se ascundă de ochii tuturor, însă un fotograf a reuşit să îl repereze şi să îl fotografieze. Tito era foarte slăbit, afectat de metodele de recuperare (foto jos).

tito

Premoniţie funebră

Cotidianul “Mundo Deportivo”, ziarul de casă al Barcelonei, a dezvăluit că Tito s-ar fi destăinuit nişte prieteni cărora le-a spus “Luna mai e foarte departe pentru mine”, cînd unul dintre ei l-a invitat pe Vilanova alături de familie la o masă în oraş la începutul lunii viitoare.

Tito Vilanova se afla de 7 zile într-un spital privat din Barcelona, dorind discreţie totală. La un set de analize de rutină au apărut problemele gastrice joi seara şi chiar dacă vineri starea sa era stabilă, s-a stins la ora 18:00 fix.

_-_poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_32565_41372

UPDATE / “În orele următoare, FC Barcelona va găzdui un spaţiu pe stadionul Camp Nou, care va rămîne deschis pentru cei care vor dori să-şi prezinte condoleanţele pentru Tito Vilanova. Clubul va oferi detalii ulterioare în legătură cu această iniţiativă, cît şi despre celelalte informaţii legate de înmormîntare”, anunţă clubul catalan.

UPDATE / Tito Vilanova a început lupta cu cancerul în noiembrie 2011, cînd i s-a descoperit o tumoare la glanda parotidă. În decembrie 2012, boala i-a recidivat şi spaniolul a fost nevoie să renunţe la postul de antrenor principal al Barcelonei.

Tito s-a mutat la New York pentru a se trata şi a revenit pe banca formaţiei la începutul anului trecut. Din păcate pentru fostul antrenor al Barcelonei, la doar cîteva luni, mai exact pe 19 iulie 2013, a renunţat la munca de antrenor după ce cancerul a recidivat.

UPDATE / FC BARCELONA a emis un comunicat oficial imediat după moartea lui Vilanova.

“FC Barcelona regretă să anunţe că Francesc Tito Vilanova Bayo ne-a părăsit astăzi, la vîrsta de 45 de ani. Moartea fostului nostru antrenor a venit în urma luptei pe care o ducea cu boala, din 2011.

Clubul vrea să îţi exprime cele mai profunde condoleanţe familiei lui Tito, alături de care trăieşte nişte clipe cumplite, la fel ca şi suporterii Barcelonei şi a fotbalului”, scrie în comunicatul clubul spaniol.

UPDATE / Presa din Spania a anunţat că fostul antrenor al Barcelonei, Tito Vilanova, a murit vineri după doi ani de lupte cu necruţătorul cancer. Spaniolul avea 45 de ani.

vilanova

UPDATE / Tito Vilanova a fost operat noaptea trecută după ce a suferit unele complicaţii gastrice. Fostul antrenor al Barcelonei care suferă de cancer la glanda parotidă a fost să facă unele teste de rutină. Atunci au fost descoperite complicaţiile şi starea lui a devenit critică, scriu jurnaliştii de la Mundo Deportivo.

Starea lui Tito Vilanova este stabilă după operaţia de ieri, scriu spaniolii, însă astfel de complicaţii pot apărea oricînd. Boala fostului antrenor al Barcelonei a fost depistată în anul 2011 cînd a şi început tratamentul. Tito Vilanova a fost antrenorul Barcelonei în sezonul 2012-2013.

Tito Vilanova a fost operat joi seară de urgenţă, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. 

Fostul antrenor al Barcelonei era internat în spital de vineri, familia internîndu-l după ce acesta a avut cîteva zile proaste.

Vilanova a fost operat de urgenţă din cauta unor complicaţii gastrice. De mai bine de doi ani Vilanova se luptă cu un cancer la glanda parotidă.

Fostul tehnician se află într-o stare gravă, însă poate vorbi cu membrii familiei.

 P: Pariază LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!