Fotbal intern

Toma Niga, în poarta FCSB-ului cu Universitatea Craiova? Bălgrădean și Vlad sunt accidentați

02.09.2019 | 09:04
Toma Niga in poarta FCSBului cu Universitatea Craiova Balgradean si Vlad sunt accidentati

FCSB a rămas într-un singur portar după meciul cu Viitorul, câștigat cu 2-1. Cristi Bălgrădean este suspect de ruptură musculară și prezența lui în meciul următor cu Universitatea Craiova este pusă sub semnul întrebării. Și Andrei Vlad este accidentat, astfel că Bogdan Vintilă mai are în lot un singur portar, pe Toma Niga. 

Toma Niga, în poarta lui FCSB în meciul cu Universitatea Craiova? Bălgrădean și Vlad sunt accidentați!

Roș-albaștrii au trimis împrumut un portar la FC Argeș, echipa lui Nicolae Dică. Este vorba de Răzvan Ducan, cel care nu avea șanse să joace la FCSB, cu Vlad și Bălgrădean în lot. Chiar dacă a dus tot meciul cu Viitorul în teren, Bălgrădean a declarat după meci că este posibil să fi suferit o ruptură musculară:

“Aveam nevoie neapărat de această victorie ţinând cont de poziţia din clasament. Cred că am meritat victoria în această seară şi suntem bucuroşi pentru această victorie. Sperăm să ne descătuşăm după această victorie.

Cred că am făcut ruptură musculară. Vom vedea mâine cu doctorul, probabil voi face mâine un RMN şi voi şti exact. Normal că ruşinos, nu ne face cinste ultimul loc în clasament Steaua Bucureşti, sperăm uşor, uşor cu această victorie să prindem încredere şi moralul de care aveam nevoie pentru că nu a fost o perioadă uşoară pentru noi”, a declarat Cristian Bălgrădean la finalul meciului FCSB – FC Viitorul.

Marele avantaj pentru Vintilă este că urmează două săptămâni de pauză în care unul dintre cei doi portari își pot reveni. De altfel, antrenorul FCSB nu este îngrijorat de faptul că mai are un singur portar valid în acest moment: “Chiar de la început am observat că Bălgrădean avea o problemă. Dar nu e nicio problemă acum, avem o perioadă de pauză și avem timp să ne refacem din punct de vedere psihic, fizic, din toate punctele de vedere“, a spus Vintilă.

Toma Niga, în poarta FCSB-ului cu Universitatea Craiova? Bălgrădean și Vlad sunt accidentați
Toma Niga, în poarta FCSB-ului cu Universitatea Craiova? Bălgrădean și Vlad sunt accidentați FOTO: Toma Niga in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si AFC Hermannstadt, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano

Următoarele etape sunt de foc pentru FCSB. Imediat după meciurile echipei naționale, FCSB joacă pe “Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova, la primul meci al lui Victor Pițurcă pe banca oltenilor. Apoi, FCSB va primi vizita lui CFR Cluj.