Fotbal intern

Răsturnare de situaţie! Antonio Conceicao nu s-a înţeles cu Gigi Becali la negocierile din această după-amiază. Prima reacţie a patronului. VIDEO EXCLUSIV

06.08.2019 | 18:00
Rasturnare de situatie Antonio Conceicao nu sa inteles cu Gigi Becali la negocierile din aceasta dupaamiaza Prima reactie a patronului VIDEO EXCLUSIV

UPDATE, ora 17:30. Gigi Becali şi Antonio Conceicao au negociat timp de aproximativ 30 de minute, iar varianta cu portughezul pe banca lui FCSB a picat. Conceicao a plecat alături de impresarul Florin Vulturar de la discuţiile cu patronul roş-albaştrilor. Antrenorul va merge şi la meciul CFR Cluj – Celtic de mâine seară.

Gigi Becali a oferit şi prima reacţie, imediat după negocieri: “Conceicao a venit să ne cunoaştem, nu am negociat cu el. Mai sunt şi alţi antrenori pe listă. Miercuri vom şti antrenorul de la FCSB”


UPDATE, ora 15:40. Antonio Conceicao a ajuns la Bucureşti. Cursa Porto-Zurich-Bucureşti a aterizat pe aeroportul Otopeni. Portughezul a fost aşteptat de impresarul Florin Vulturar şi va pleca direct spre Palat. A oferit şi o declaraţie scurtă la sosire: “Nu pot să vorbesc multe acum, merg să discut cu Gigi Becali la Palat”.


Antonio Conceicao aterizează acum în Bucureşti să semneze cu FCSB! Cursa Porto-Zurich-Bucureşti îl va aduce în capitala României pe tehnicianul lusitan la 15:20, care, dacă totul va decurge normal, va deveni în câteva ore noul antrenor al FCSB, aşa cum FANATIK.RO a anunţat exclusiv. Toni Conceicao este de-al casei în fotbalul românesc, astfel încât numirea sa pe banca FCSB nu va întâmpina nici o problemă de adaptare din partea portughezului.

Toni Conceicao soseşte la Bucureşti pentru a prelua FCSB

De la aeroport, unde va fi aşteptat de cineva de la club, va pleca direct la Palat, pentru a negocia contractul cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a spus că îi va da mână liberă antrenorului pentru a pune lucrurile la punct, FCSB având unul dintre cele mai proaste starturi de sezon din istorie, cu doar patru puncte în patru etape.

Gigi Becali a promis de fiecare dată când a instalat un tehnician nou că nu se va amesteca în munca acestuia şi, mai ales, în luare deciziilor privind alcătuirea formaţiei, însă niciodată nu a fost capabil să respecte promisiunea. Antonio Conceicao a lucrat în trei rânduri ca principal la CFR Cluj. Prima dată a fost în anul 2009, când stat doar şase luni, după care a fost demis ca urmare a rezultatelor slabe din Europa League.

 

Cu el pe bancă a fost eliminat Clujul de luxemburghezii de la Dudelange

A doua oară a fost în sezonul 2015-2016, iar ultima dată s-a întâmplat în sezonul trecut, când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu, dar a rămas surprinzător pe bancă şi după marea contraperformanţă a clujenilor din play-off-ul Europa League în faţa luxemburghezilor de la Dudelange. Însă portughezul nu a terminat sezonul pentru a ieşi campion, lăsându-i locul lui Alin Minteuan, iar în timpul play-off-ului s-a întors Dan Petrescu.

Toni Conceicao la CFR Cluj

CFR nu a fost singura echipă din fotbalul românesc pe a cărei bancă a ajuns antrenorul în vârstă de 57 de ani. În 2010 s-a aflat la Braşov, unde a terminat pe locul 12 şi ratat pentru patru minute să joace finala Cupei României. În 2012 a fost adus la Astra Giurgiu, dar nici aici nu a reuşit mare lucru. În palmaresul din România are două Cupe cu CFR Cluj şi o Supercupă cu aceeaşi echipă-