Life

Top 4 zodii cu karmă negativă până la sfârșitul lunii martie. De ce probleme trebuie să scape

16.03.2021 | 15:35
Top 4 zodii cu karma negativa pana la sfarsitul lunii martie De ce probleme trebuie sa scape
4 zodii vor avea o karmă negativă până la sfârșitul lunii martie. Foto: tapthegood.wordpress.com
ADVERTISEMENT

4 zodii vor avea parte de o karmă negativă până la sfârșitul lunii martie, iar în următoarea perioadă vor fi nevoite să învețe tot felul de lecții de viață care mai de care mai importante.

O serie de evenimente vor da peste cap universurile celor patru semne zodiacale până la începutul lunii aprilie. Unele greșeli ale trecutului vin asupra lor în cel mai inedit mod.

ADVERTISEMENT

Locul 4: zodia Gemeni. Gemenii au fost până acum pe karma de ignoranță, iar de acum înainte trebuie să se implice ceva mai serios în gestionarea relațiilor cu cei apropiați. Au nevoie de mai multă încredere în ei înșiși pentru a se deschide ulterior în fața rudelor sau a partenerului de viață.

4 zodii cu karmă negativă până la final de martie 2021

Gemenii trebuie să revină cât de urgent cu picioarele pe pământ, să renunțe la anumite fantezii, la anumite idei năstrușnice. Au la dispoziție două săptămâni în care pot realiza cine sunt cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Locul 3: Zodia Rac. Racii continuă schimbarea interioară și se află până la începutul lui aprilie pe o karmă negativă, tot o karmă de ignoranță, la fel ca Gemenii.

Ei trebuie să se adapteze altfel la mediul colegial, la muncă, spre deosebire de Gemeni, a căror karmă negativă cade pe relația cu familia.

ADVERTISEMENT

Racii trebuie să recunoască anumite greșeli pe care le fac, să renunțe la narcisismul lor, la imaginea creată fără nicio bază solidă.

Balanțele au probleme financiare

Locul 2: Zodia Balanță. Balanțele au o lună bună și nu trebuie să se sperie, chiar dacă se află pe locul al doilea în acest top. Sunt pe o karmă negativă din punct de vedere financiar, tot din cauza ignoranței, adică a superficialității cu care și-au gestionat bugetul.

ADVERTISEMENT

O investiție proastă făcută la un moment dat sau chiar lipsa unei investiții vine acum asupra lor cu plata facturii.

Locul 1: Zodia Scorpion. Scorpionii sunt pe o karmă de agresivitate care are legătură cu trecutul nu foarte îndepărtat. Tind să fie ranchiunoși și tocmai la asta trebuie să renunțe cât se poate de repede dacă vor să evolueze spiritual și să fie feriți de probleme.

 

ADVERTISEMENT