Life

Ascendentul în zodia Rac. Cum te influențează acesta pe tot parcursul vieții

20.01.2021 | 14:35
Ascendentul în zodia Rac. Cum te influențează acesta pe tot parcursul vieții
Totul despre ascendentul în zodia Rac. Foto: artstation.com
ADVERTISEMENT

Ascendentul în zodia Rac aduce în viețile persoanelor care îl au o apropiere mai mare de tradiții, de familie și de spiritualitate, dar și predispunerea la necazuri sufletești. Află tot ce trebuie să știi dacă ai acest ascendent!

Ascendentul este zodia care se înalță la orizont în momentul nașterii omului și în influențează după vârsta de 30 de ani. Se spune că ne naștem într-o zodie, dar căpătăm caracteristicile zodiei din ascendent pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Cei care au ascendentul în zodia Rac tind să devină fie extrem de sensibili, fie insensibili, această zodie fiind una la extreme atunci când vine vorba despre trăirile lăuntrice.

ADVERTISEMENT

Ascendentul în zodia Rac: părți bune și părți rele

Dacă vrei să afli ce ascendent zodiacal ai, trebuie să știi data și locul nașterii, incluzând ora și minutul. Află de aici dacă ai sau nu ascendentul în Rac.

Cei care au ascendentul în Rac sunt de obicei timizi, extrem de emotivi și iau decizii bazându-se exclusiv pe ceea ce simt, lucru care le poate aduce multe deservicii ăn viață.

ADVERTISEMENT

Sunt oamenii care acționează cu inima, cu sufletul, iar din cauza asta pot trăi foarte multe dezamăgiri. Persoanele născute sub acest semn, dar și cele care au ascendentul în Rac, sunt grijulii și vor să fie mereu alături de cei din jur, să știe tot timpul ce fac și cum sunt, pentru că nu suportă ideea să le fie rău.

Racul e ca mama răniților, iar supraprotecția cu care își tratează uneori și prietenii poate fi de nesuportat, mai ales dacă vorbim despre o relație între el și un semn de foc, de pildă.

ADVERTISEMENT

Racii știu să facă haz de necaz, în ciuda emotivității lor

Cei cu ascendentul în semnul de apă Rac se pot întrista foarte ușor de la un singur cuvânt, de la o singură privire. Nu este greu să îi scoți din starea lor de bucurie, căci sunt oamenii cel mai ușor de doborât.

Există și părți bune ale Racilor. Iubesc din toată inima și se numără printre cele mai fidele zodii, se pricep de minune la treburile casnice și, în ciuda emotivității, dacă au încredere în cei din jur și lasă la o parte orice autocenzură, oamenii pot descoperi un simț al umorului extrem de bine dezvoltat la ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă umorul lor este unul negru, e extrem de savuros, căci Racii știu cum să facă și haz de necaz.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri