Life

Top 5 zodii infidele în 2021. Cine e predispus să calce pe bec

12.01.2021 | 22:25
Top 5 zodii infidele in 2021 Cine e predispus sa calce pe bec
ADVERTISEMENT

Vă prezentăm un top 5 al celor mai infidele zodii în anul 2021, în care ne aflăm deja de mai bine de o săptămână. Iată care sunt nativii care în acest an s-ar putea să cânte la mai multe mese!

Locul 5: Zodia Pești. Cei născuți sub acest semn de apă au un an extrem de interesant din punct de vedere amoros. Vor fi curtați din toate părțile și vor rezista cu greu tentațiilor.

ADVERTISEMENT

Pentru ei, cel mai important este să se simtă în centrul atenției, iar atunci când sunt doriți de cineva sunt în al nouălea cer, chiar dacă de multe ori doar tatonează, flirtează. Tocmai de aceea se află pe locul 5, căci nu ajung de multe ori până la capăt cu înșelatul.

Top 5 zodii infidele în 2021: Fecioarele nu sunt foarte statornice

Locul 4: Zodia Balanță. Anul acesta va fi unul greu pentru Balanțele care nu știu cum să rupe relația în care se află. Poate că actul infidelității ar putea să le convingă să plece din povestea de iubire în care nu se mai regăsesc.

ADVERTISEMENT

E foarte probabil, așadar, să apară o persoană nouă, extrem de interesantă din toate punctele de vedere, poate chiar misterioasă, în viața Balanțelor mai ales la vară.

Locul 3: Zodia Fecioară. Nici nativii Fecioară nu sunt foarte statornici în acest an. Simt nevoia de noi experiențe și găsesc de multe ori portițe de scăpare din monotonia cuplului.

ADVERTISEMENT

Surpriza de pe locul 1: Scorpionul

Locul 2: Zodia Rac. Dacă în 2020 mulți Raci au aflat că au fost înșelați, în acest an întorc foaia și vor să vadă cum e să fii de partea cealaltă a baricadei.

Racii se vor gândi mai mult ca oricând la binele lor propriu, iar în acest an vor avea parte de câteva experiențe amoroase memorabile, în special în lunile august, septembrie și octombrie.

ADVERTISEMENT

Locul 1: Zodia Scorpion. De departe, Scorpionii sunt cei care au cele mai mari șanse să calce strâmb în acest an, dorind să evadeze din plictiseala care se așterne în relația lor de cuplu ori chiar în căsnicie.

 

ADVERTISEMENT