Life

Top 6 cele mai rele zodii din horoscop. Nu le pasă pe cine rănesc, important e să-și atingă obiectivele

Șase cele mai rele zodii din horoscop. Vor să-și atingă scopurile, indiferent de persoanele pe care le rănesc. Nu țin cont de reguli.
02.05.2023 | 22:25
Top 6 cele mai rele zodii din horoscop Nu le pasa pe cine ranesc important e sasi atinga obiectivele
Cum încearcă aceste zodii să-și atingă țelurile. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai rele zodii din horoscop. Iată un top șase al lor. Acestea vor să-și îndeplinească țelurile în viață fără a ține cont de anumite reguli, cu orice preț, chiar dacă rănesc pe cineva drag. Nu trebuie să ai de a face cu ele prea mult, potrivit astrologilor.

Top șase cele mai rele zodii din horoscop. Vor să-și îndeplinească visurile cu orice preț

Ultimul loc din acest clasament îl ocupă Vărsătorul. Persoanele care se află sub acest semn zodiacal iau decizii bazându-se pe logică și nu pun preț pe emoțiile celorlalți. Pentru a-și îndeplini scopul, ele se folosesc de vulnerabilitățile oamenilor din jur părând înțelegători.

ADVERTISEMENT

Ryan Marquardt, de profesie astrolog, menționează și că Vărsătorii au o sinceritate ce ar putea deranja. Vorbele lor sunt de multe ori acide. Pot fi interpretate ca ofense și așa pot pierde prieteni dragi sau ca frustrări pe care le au în interior, potrivit bestlifeonline.com

Mai departe, pe locul 5 se află Leul. Această zodie se remarcă adesea prin empatie și prin dorința de a-și proteja familia. Însă, poate manifesta o furie de nestăpânit atunci când este criticat. Dacă ai în plan să arunci cu vorbe rele asupra lui, mai bine renunță, căci consecințele pot fi neplăcute.

ADVERTISEMENT

”Se vor face mai mari (Leii atacați-n.r) și, în același timp, te vor face să te simți mai mic”, a mai transmis astrologul menționat anterior. Tara Bennet, un alt specialist în astrologie, precizează și că nu trebuie să dezamăgești un Leu, căci în caz contrar i-ai putea stârni o supărare profundă.

Locul 4 îl ocupă Fecioara. Nativul are obiceiul de a răni persoanele apropiate, atunci când este nervos sau supărat, doar ca acestea să intre în aceeași stare. Atitudinea lui este în mare parte rece și scoate în evidență, în general, defectele celorlalți. Puține laude ai să auzi din partea lui.

ADVERTISEMENT

Pe locul 3 îl întâlnim pe Capricorn. El se gândește mereu la succes. Dacă observă că cineva îi pune piedici, va face tot posibilul să-l îndepărteze, mai ales dacă asta înseamnă să ajungă acolo unde și-a imaginat dintotdeauna. De asemenea, poate deveni rău când își vede fericiți prietenii.

Cine ocupă locul 1

Locul 2 este reprezentat de Berbeci. Ei sunt foarte competitivi și sunt mai mereu în întrecere cu alte persoane, în special cu cele pe care au pică. Conduși de planeta Marte, nu spun ”Nu” niciodată unei provocări și detestă să piardă în fața unui inamic.

ADVERTISEMENT

Scorpionul este pe locul 1 la capitolul răutate. Această zodie face rău altora, calculându-și fiecare gest. Astfel, să nu te miri dacă observi că a acționat în mod intenționat în unele situații conflictuale sau care i se par lui că-l provoacă. Furia lui este atât de mare, încât poate deveni și agresiv.

ADVERTISEMENT