Life

Sfatul lunii mai 2023 pentru fiecare zodie! Lună de foc pentru Vărsători

Află care este sfatul lunii mai 2023 pentru zodia ta și ce număr norocos te însoțește până în pragul verii! Previziuni inedite.
23.04.2023 | 14:30
Sfatul lunii mai 2023 pentru fiecare zodie Luna de foc pentru Varsatori
Sfatul lunii mai 2023 pentru fiecare zodie. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Citește sfatul lunii mai 2023 și află ce te îndeamnă astrele să faci pe parcursul următoarelor 31 de zile! Care e cifra/ numărul care îți poartă noroc?

Sfatul lunii mai 2023 pentru fiecare zodie

Berbec: Mai nu e luna în care să amâni proiectele mari la care te-ai înhămat. Dă-i bice, chiar dacă ți se pare greu. Rezultatele vor merita orice efort. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Taur: Dezlipește-te de fantomele trecutului, de acele gânduri care nu te lasă să faci un pas în față. Ai suficientă determinare să le dovedești pe toate. Cifra norocoasă: 5.

Gemeni: Nu schimba regulile în timpul jocului! Nu îi pune pe cei din jur în încurcătură, doar pentru că îți place să te distrezi pe seama surprinderii lor. Cifra norocoasă: 4.

ADVERTISEMENT

Rac: Analizează cu atenție drumurile care stau în fața ta și fă o alegere bazată pe rațiune. Lasă emoția pentru o altă lună din an. Numărul norocos: 10.

Leu: Eficientizează-ți munca fără să mai apelezi la ajutorul celorlalți. Ai capacitatea de a demonstra că te descurci foarte bine și singur. Cifra norocoasă: 3.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Rezolvă tot ce ai de rezolvat în primele zile ale lunii. E o perioadă destul de aglomerată, una care te poate pune pe drumuri. Cifra norocoasă: 7.

Pești, implicați-vă mai mult în iubire

Sfatul lunii mai pentru zodia Balanță: Ascultă mai mult, fii mai empatic. Lasă-i pe oameni să îți spună și lucruri nasoale. Ai de învățat. Numărul norocos: 13.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Luptă pentru ideile în care crezi, dar fă-o cinstit. Nu apela la acele tertipuri pe care le poți mânui foarte bine. Nu mai e loc de capcane, de păcăleli. Cifra norocoasă: 1.

Săgetător: Ai în față o perioadă de renaștere, de revigorare. Ascultă-ți inima și lasă-te ghidat de intuiția ta puternică. Cifra norocoasă a lunii mai pentru tine este 6.

Capricorn: Lasă la o parte fricile absolut firești în fața unui nou început. Bazează-te pe calitățile tale, pe capacitatea ta de a face lucruri mărețe. Cifra norocoasă: 8.

Vărsător: Vine o perioadă de foc, de austeritate pentru tine. Nu cheltui banii pe lucruri care nu sunt tocmai necesare. Ai grijă de portofelul tău. Cifra norocoasă: 9.

Pești: Luna mai este pentru tine despre iubire. Oferă afecțiune și înțelegere, fă surprize partenerului de viață. Implică-te mai mult pe plan sentimental, așadar! Cifra norocoasă: 2.

 

ADVERTISEMENT