Fotbal intern

Top școli de fotbal din București unde să-ți transformi copilul în fotbalist

27.09.2018 | 18:32
Top școli de fotbal din București unde să-ți transformi copilul în fotbalist

Tot mai mulți oameni din fotbal se plâng în ultima vreme că echipa națională a României nu mai înregistrează rezultate notabile, iar echipele de club au început să piardă cu echipe anonime din care fac parte fotbaliști care joacă de plăcere, în timpul liber, și care au alte joburi. Unul dintre motivele pentru care fotbalul românesc nu mai are strălucirea de pe vremea lui Gică Hagi este că nu se mai investește în juniori, iar străinii aduși în România nu sunt de valoare. În aceste condiții, școlile de fotbal pot fi un pas către succesele de altădată. Fanatik.ro îți prezintă topul școlilor de fotbal din București unde poți să-ți transformi copilul în fotbalist.

Multe cluburi de fotbal de tradiție din întreaga țară au fost falimentate de patroni nepricepuți sau rău intenționați, de la națională s-au retras rând pe rând jucătorii care au scris istorie, iar terenurile de fotbal unde copiii băteau mingea cât era ziua de lungă au dispărut, locul lor fiind luat de mall-uri, hypermarketuri sau parcări. Dorința de a juca fotbal în rândul puștilor a rămas la fel de mare, iar școlile de fotbal le pun la dispoziție antrenori și specialiști care îi pot ajuta să își îndeplinească visele, acelea de a juca alături de marii fotbaliști ai planetei.

Care sunt cele mai bune școli de fotbal din București

Capitala României nu duce lipsă de școli de fotbal. Pe lângă cele deschise de români, sunt și cele care aparțin academiilor unor mari cluburi de fotbal din Europa, cum ar fi Atletico Madrid, Valencia, Benfica Lisabona sau Chelsea. Faptul că un puști ajunge la una dintre aceste școli nu îi garantează automat un contract în străinătate, scopul principal al școlilor de fotbal fiind acela de descoperi și de a forma micile talente.

La ce școli de fotbal din București îți poți duce copilul pentru a deveni fotbalist

La școlile de fotbal, copiii sunt repartizați pe grupe de vârstă, pentru a nu fi suprasolicitați și pentru a se integra mai bine într-un grup. Sunt supravegheați și monitorizați zilnic, iar părinții sunt sfătuiți cu privire la viitorul micuților. Iată o listă cu topul școlilor de fotbal din București:

  • Școala de Fotbal Chelsea București
  • Școala de Fotbal Arsenal Sport București
  • Academia Sport Team
  • Academia de Fotbal Atletico Madrid
  • Academia Valencia
  • Școala de Fotbal Champion, partener al Academiei Gheorghe Hagi
  • Școala de Fotbal Asociația Clubul Sportiv Dinamo Noua Generație

Pe lângă școlile de fotbal înființate de cluburile europene, în București mai sunt și centre private, înființate de foști fotbaliști sau oameni de fotbal care au semnalat problema juniorilor la nivel național și s-au gândit că este momentul că investească în viitorul fotbalului.