Sport

La Rouen, ca acasă! Toți românii din sală au strigat de bucurie după ce Halep a luat primul set. Cum a reacționat Țiriac. Video

20.04.2019 | 16:31
La Rouen ca acasa Toti romanii din sala au strigat de bucurie dupa ce Halep a luat primul set Cum a reactionat Tiriac Video

Simona Halep a luat primul set în partida împotriva Kristinei Mladenovic, contând pentru semifinalele FED Cup. În momentul când sportiva noastră a dus scorul la 6-3, toți românii prezenți în sala din Rouen au strigat de bucurie, inclusiv Simona.

Toți românii din sală au strigat de bucurie după ce Halep a luat primul set

Singura persoană care nu s-a exteriorizat a fost tocmai Ion Țiriac, care a rămas impasibil. Țiriac este prezent la duelul din Franța în calitate de reprezentant al României.

Înaintea acestui meci, Simona Halep avea un palmares negativ împotriva lui Mladenovic, pierzând de trei ori în cinci partide. Pentru Simona Halep însă, câștigarea FED Cup reprezintă cel mai important obiectiv al său în 2019, după cum a declarat chiar ea la startul acestui an.

Simona Halep – Caroline Garcia live video FED Cup

Simona și-a acoperit vorbele cu fapte în disputa cu Cehia, din primul tur de la FED Cup. Cu ajutorul celor două victorii ale sale din partidele cu Siniakova și cu Pliskova, România a reușit să elimine deținătoarea trofeului și să se califice în semifinale pentru prima dată în ultimii 46 de ani. Dacă învingem Franța, vom disputa finala FED Cup pentru prima dată în istorie.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Australia și Belarus, scorul fiind egal între cele două echipe după prima zi de concurs.

După meciul Simonei Halep cu Mladenovic, Mihaela Buzărnescu se va duel cu Caroline Garcia, împotriva căreia pornește cu a doua șansă la câștigarea partidei. De altfel, Buzărnescu a pierdut ambele sale meciuri împotriva Cehiei și nu traversează o formă deloc grozavă în 2019.