Fotbal international

Tottenham – Manchester City, din sferturile Ligii Campionilor, pe noul stadion al londonezilor! Program de foc pentru “cetăţeni”

15.03.2019 | 16:23
Tottenham  Manchester City din sferturile Ligii Campionilor pe noul stadion al londonezilor Program de foc pentru cetateni

Tottenham – Manchester City se va juca în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar fanii formaţiei antrenate de Mauricio Pochettino vor avea posibilitatea să-şi susţină favoriţii pe noul stadion al echipei londoneze. Arena ar urma să fie ianugurată la începutul lunii aprilie, chiar dacă au existat mai multe întârzieri în timpul construcţiei.

Tottenham – Manchester City, din sferturile Ligii Campionilor, pe noul stadion al londonezilor. Când se joacă dubla

Tottenham – Manchester City este derby-ul englezesc din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar manşa tur are şanse mari să se dispute pe noul stadion al londonezilor. Meciul tur este programat pe 9 aprilie, de la ora 22:00. Cu această ocazie, jucătorii antrenaţi de Mauricio Pochettino vor juca al doilea lor meci pe noua arenă, care a costat aproape un miliard de euro.

Oficialii clubului din nordul Londrei au anunţat că primul meci al lui Tottenham Hotspur pe noua arenă se va juca la începutul lunii aprilie. Mai exact, londonezii speră ca arena să fie inaugurată pe 3 aprilie, cu ocazia meciului cu Crystal Palace. A doua dată vehiculată este 6 sau 7 aprilie, când Tottenham primeşte vizita lui Brighton.

Tottenham - Manchester City, din sferturile Ligii Campionilor, pe noul stadion al londonezilor
Tottenham – Manchester City, din sferturile Ligii Campionilor, pe noul stadion al londonezilor

Manchester City, program de foc în aprilie. Trei meciuri la rând cu Tottenham

Luna aprilie va fi una de foc pentru Manchester City. Formaţia antrenată de Pep Guardiola se va duela cu Tottenham Hotspur de trei ori în 11 zile. Pe 9 aprilie se va juca primul meci între cele două formaţii, în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor. După opt zile, pe 17 aprilie, este programat meciul retur, iar pe 20 aprilie, londonezii vor juca pe terenul lui City în etapa a 35-a din Premier League.

Noua arenă a lui Tottenham Hotspur trebuia să fie gata în septembrie 2018, însă problemele de pe şantier au făcut ca inaugurarea să fie întârziată în primă fază pentru trei luni, ca mai apoi să se ajungă la opt luni de întârziere.