Life

Totul despre femeia născută în zodia Fecioară. Dificilă, dar de neînlocuit

10.03.2021 | 11:08
Totul despre femeia nascuta in zodia Fecioara Dificila dar de neinlocuit
Totul despre femeia născută în zodia Fecioară. Foto: cafeastrology.com
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Fecioară este cea mai dificilă, alături de cea din Capricorn, însă e de neînlocuit. Are un spirit critic bine dezvoltat și este capabilă să întoarcă o situație pe toate părțile, reușind de cele mai multe ori să surprindă cu perspectivele sale asupra vieții.

Femeile născute sub acest semn de pământ sunt greu de abordat, dar odată ce le cucerești descoperi niște persoane minunate pe care le vei dori aproape toată viața.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au un temperament puternic și, în ciuda caracterului tare pe care îl afișează, sunt destul de sensibile și empatice.

Totul despre femeia născută în zodia Fecioară

Pot părea necruțătoare mai ales atunci când critică, dar femeile născute în această zodie guvernată de planeta Mercur au o sensibilitate aparte și înțeleg foarte bine cele mai intime probleme ale oamenilor.

ADVERTISEMENT

Femeia Fecioară poate fi bună în domenii precum psihologia sau jurnalismul de investigație, căci au un nas fin și știu unde să caute răspunsurile potrivite.

Nu se mulțumesc cu una, cu două, iar munca lor de cercetare este de cele mai multe ori una de invidiat.

ADVERTISEMENT

Ca mame, pot fi ușor sufocante

Ca soții, Fecioarele pot fi cicălitoare, dar în același timp știu cum să le acorde spațiu partenerilor de viață, căci și ele au nevoie de libertate și înțeleg foarte bine ce înseamnă independența, mai ales în cuplu.

În rolul de mamă, femeia din zodia Fecioară este în multe situații exagerat de preocupată de starea copilului. Este protectoare și poate deveni la un moment dat sufocantă, deci e recomandat să le acorde celor mici același spațiu de care aveau nevoie și ele când erau copile.

ADVERTISEMENT

Aceste native fac tot posibilul să nu le lipsească nimic copiilor lor și reușesc de multe ori să uimească prin capacitatea de a găsi resurse care să le ajute în creșterea celor mici.

Așadar, Fecioarele sunt, pe lângă niște soții desăvârșite, mame de nota 10, mame care dau totul pentru copiii și familia lor.

 

ADVERTISEMENT