Life

Totul despre femeia născută în zodia Vărsător. Visătoare și inovatoare

15.03.2021 | 17:34
Totul despre femeia nascuta in zodia Varsator Visatoare si inovatoare
Totul despre femeia născută în zodia Vărsător. Foto: cafeastrology.com
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Vărsător este visătoare și are o imaginație de invidiat! Este caldă, îi place să experimenteze tot ce poate în viață. O definește nonconformismul și capacitatea de a se mula pe orice situație.

Femeile născute sub acest semn de aer au o inteligență superioară celor din jurul lor, așa că vor fi extrem de atente atunci când vor începe o relație cu cineva.

ADVERTISEMENT

Nu acceptă bărbați superficiali în viața lor și, chiar dacă nu au același coeficient de inteligență ca ele, speră ca aceștia să fie măcar dornici de aventură, pasionați de călătorit în special.

Femeile Vărsător au capacitatea de a evita conflictele. Sunt printre cele mai pașnice din zodiac, iar atunci când se enervează, când își ies din minți, înseamnă că există un motiv suficient de puternic.

ADVERTISEMENT

Totul despre femeia născută în zodia Vărsător

Nativele de aer nu sunt foarte comode în preajma oamenilor cărora le place să dea directive ori să controleze totul. Nu se vor înțelege deloc cu Scorpionii și Capricornii din acest punct de vedere.

Le place să fie independente și știu foarte bine cum anume să își câștige această independență. În relațiile amoroase, Vărsătoarele preferă să acorde spațiu partenerilor lor, deci nu sunt acel gen de femeie care să își țină bărbații sub papuc.

ADVERTISEMENT

Cum sunt mamele Vărsător

Ca mame, femeile născute sub acest semn de aer sunt cele mai bune prietene pentru copiii lor. Reușesc să le câștige încrederea celor mici și să îi determine să se deschidă în fața lor cu ușurință.

Mamele Vărsător nu sunt deloc stricte, ba dimpotrivă, pot fi acuzate de multe ori că nu sunt prea implicate în rolul pe care îl au în familie. În realitate, aceste mame își lasă copiii să greșească pentru că știu că doar dacă se lovesc singuri cu capul de prag își vor da seama care sunt greșelile pe care nu trebuie să le repete pe viitor.

ADVERTISEMENT