News

Trafic restricţionat în Bucureşti joi, 21 martie! Care sunt zonele închise şi rutele ocolitoare

Autor: Alexandra Chivu | 20.03.2019 | 18:39
Trafic restricţionat în Bucureşti joi, 21 martie!

Cu ocazia unui nou protest anunțat de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România(COTAR), ce se va desfășura joi, 21 martie, în Piața Victoriei, în intervalul orar 06:30-15:00, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competență, în sensul restricționării temporare a traficului rutier.

Trafic restricționat în București joi, 21 martie

La protest vor participa transportatori autorizați aparținând membrilor COTAR, însumând aproape 5.000 de autovehicule. „Coloana se va forma din faţa Guvernului, până la Casa Presei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, atât în Bucureşti, cât şi pe drumurile naţionale, de unde vor veni coloane de maşini din toate regiunile. Dacă nici de această dată nu se va rezolva problema semnalată de noi, transportatorii rutieri autorizaţi de persoane, vom organiza un miting de amploare în fiecare săptămână, în perioada următoare, când vom bloca Bucureştiul cu autocare, microbuze şi taxiuri din întreaga ţară”, a spus președintele COTAR, Vasile Ștefănescu.

Omenii sunt nemulțumiți de serviciile de ridesharing cum ar fi Uber și Bolt pe care le acuză de „piraterie”. În comunicatul COTAR se arată: „COTAR cere Guvernului să rezolve cu celeritate această situaţie şi să excludă falşii transportatori de pe drumurile României, aşa cum sunt excluşi falşii medici, falşii preoţi sau falşii avocaţi, deoarece cei care practică pirateria în transporturi, fără licenţă şi fără autorizaţie, nu sunt altceva decât falşi transportatori de persoane.”

Trafic restricţionat în Bucureşti joi, 21 martie! Care sunt zonele închise şi rutele ocolitoare
Omenii sunt nemulțumiți de serviciile de ridesharing cum ar fi Uber și Bolt pe care le acuză de „piraterie”

Zone închise

Astfel, vor fi instituite aceste restricții de circulație: Șoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv Șoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere, zona centrală-mediană, gradual, în funcție de sosirea participanților la manifestare, permisă fiind doar circulația din ambele sensuri existente ale străzii Arh. Ion Mincu. Dacă va fi nevoie, circulația va fi interzisă și pe strada Paris și breteaua care leagă Bulevardul Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei.

Rute ocolitoare:

  • Bulevardul Aviatorilor-Bulevardul Beijing-Strada Nicolae Caramfil- Bulevardul Aerogării-Șoseaua București-Ploiești
  • Bulevardul Ion Mihalache-Bulevardul Mareșal Averescu-Bulevardul Mărăști-Piața Montreal-Șoseaua București-Ploiești
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!