News

Tragedie în Vrancea: O fetiță de 9 ani, strivită de un camion. Copila se plimba cu bicicleta

O tragedie a avut loc în Vrancea, unde o fetiță în vârstă de 9 ani a fost strivită mortal de un camion în timp ce se deplasa cu bicicleta.
15.06.2023 | 21:12
Tragedie in Vrancea O fetita de 9 ani strivita de un camion Copila se plimba cu bicicleta
O copilă de 9 ani, strivită de un camion. Foto: IPJ Vrancea.
ADVERTISEMENT

Joi, pe o șosea din județul Vrancea, a avut loc o tragedie. Un grav accident de circulație s-a soldat cu moartea unei fete de nouă ani. Potrivit oamenilor legii, un camion care se deplasa în Țifești a lovit fata în timp ce aceasta se afla pe bicicletă. La momentul apelului, copilul era inconștient, iar echipajul medical sosit la fața locului a încercat manevrele de resuscitare, însă din păcate a constatat decesul victimei. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Tragedie în Constanța

Un alt accident rutier a avut loc în aceeași zi, în Târgu Jiu. Un impact între două autoturisme s-a produs pe Calea Tismana, iar o femeie a fost rănită în urma acestui incident. Echipajele de pompieri și de servicii de ambulanță au intervenit prompt. Victima a primit  îngrijiri medicale. Polițiștii rutieri efectuează cercetări în zonă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc miercuri după-amiaza în municipiul Constanța, când un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost lovit mortal de o mașină. Potrivit martorilor oculari, bătrânul ar fi încercat să traverseze strada prin loc nepermis, ieșind dintre mașinile parcate, la aproximativ 500 de metri distanță de o trecere de pietoni. Incidentul s-a produs la intersecția a două străzi, Soveja cu Izvor.

Bărbatul a suferit o politraumă majoră în urma impactului. Echipajele medicale, sosite la fața locului, au găsit pacientul în stop cardiorespirator. Cu toate manevrele de resuscitare efectuate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și un echipaj SMURD, vârstnicul a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de la Ziua de Constanța, în evenimentul rutier ar fi fost implicată o mașină înmatriculată în Ucraina. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al județului Constanța, medicul Diana Claudia Tatarici, a confirmat că bărbatul a intrat în stop cardiorespirator în prezența echipajelor medicale și, din păcate, a fost declarat decedat.

Tânără încarcerată după ce a intrat în 3 mașini parcate în Orșova

Un accident rutier grav a avut loc recent în municipiul Orșova, județul Mehedinți, avându-i ca protagonistă pe o șoferiță în vârstă de 21 de ani. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă au evidențiat momentul impactului.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier s-a produs marți, 13 iunie, când tânăra șoferiță și-a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu trei mașini parcate, provocând pagube materiale considerabile.

În urma impactului, tânăra a rămas încarcerată în propriul vehicul. La fața locului au intervenit polițiștii rutieri și pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți, care au lucrat în echipă pentru a o extrage în siguranță pe șoferiță din interiorul mașinii.

ADVERTISEMENT

După ce a fost eliberată, tânăra a primit îngrijiri medicale de la echipajul ISU Mehedinți și a fost ulterior transportată la spital pentru investigații suplimentare. În timpul cercetărilor, polițiștii au descoperit că în interiorul autoturismului condus de șoferiță se afla un pistol neletal.

 

ADVERTISEMENT