News

Accident mortal în Constanța. Un bărbat a fost lovit de o mașină când traversa prin loc nepermis

Un accident mortal a avut loc, miercuri după-amiaza, în Constanța. Un bărbat de 80 de ani a fost lovit de o mașină când traversa prin loc nepermis.
14.06.2023 | 14:51
Accident mortal in Constanta Un barbat a fost lovit de o masina cand traversa prin loc nepermis
Accident mortal în Constanța: bărbat de 80 de ani, lovit de o mașină. Sursa foto: capturi ziuadeconstanta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a fost consemnat miercuri, la orele după-amiezii, în municipiul Constanța. Un bărbat de 80 de ani a fost lovit mortal de o mașină. Cum s-a petrecut dramaticul eveniment.

Accident mortal în Constanța: bărbat de 80 de ani, lovit de o mașină

Din primele informații oferite de presa locală, care citează martorii accidentului, bătrânul ar fi traversat strada prin loc nepermis. Acesta a ieșit dintre mașinile parcate, la aproximativ 500 de metri de o trecere de pieton.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut la intersecția a două străzi. Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, a suferit o politraumă majoră. În momentul sosirii echipajelor medicale, pacientul a intrat în stop cardiorespirator.

La locul accidentului au intervenit un echipaj SAJ B2 și un echipaj SMURD C. În ciuda manevrelor de resuscitare, vârstnicul a fost declarat decedat. Tragedia s-a produs la intersecția străzilor Soveja cu Izvor.

ADVERTISEMENT

Din datele Ziua de Constanța, în evenimentul rutier ar fi fost implicată o mașină cu numere de Ucraina. ”Pieton în comă, politraumă majoră, vârstă în jur de 80 ani.

În prezența echipajelor, pacientul a intrat în stop, s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decedat”, a transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.

ADVERTISEMENT

Accident grav produs și în comuna Corbu din județul Constanța: fetiță lovită de un scuter

Un accident grav a avut loc și în comuna Corbu, județul Constanța. Marți seara, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ioan Stănei din comuna Corbu a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii constănțeni au constatat că un minor, de 17 ani, ar fi condus un scuter pe strada Ioan Stănei și ar fi accidentat un pieton, respectiv o minoră de 7 ani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

ADVERTISEMENT

S-au depistat o serie de nereguli în urma accidentului. Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că scuterul nu este înregistrat. În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală. Din fericire, copila nu s-a ales cu răni grave.

ADVERTISEMENT