Fotbal intern

Tragedie la Universitatea Craiova la o zi după meciul cu FCSB! Un fan a făcut infarct la doar 33 de ani. Gest superb al suporterilor

07.05.2019 | 14:13
Tragedie la Universitatea Craiova la o zi dupa meciul cu FCSB Un fan a facut infarct la doar 33 de ani Gest superb al suporterilor
in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 5 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Tragedie la Universitatea Craiova la o zi după meciul de pe “Ion Oblemenco” împotriva FCSB-ului, pierdut cu 0-2 de gazde. Un ultras al oltenilor a decedat la doar 33 de ani din cauza unui infarct. El fusese pe stadion la meciul cu FCSB, iar în ziua următoare a murit. 

UPDATE, ora 14:13. Suporterii Universităţii Craiova s-au mobilizat şi au scos la licitaţie două tricouri, unul cu Alex Băluţă de la Slavia Praga şi unul cu Raoul Baicu, de la U Craiova. Toate încasările şi donaţiile vor merge la familia suporterului decedat după meciul cu FCSB.


Tragedie la Universitatea Craiova la o zi după meciul cu FCSB: “Aseară a fost alături de Ştiinţa”

Imediat după anunţ, pe paginile de Facebook ale suporterilor Universităţii Craiova au apărut mesaje de condoleanţe pentru “Secretaru”, aşa cum a fost poreclit fanul “Ştiinţei”: “Un mare fan al Universității Craiova a decedat azi dimineață la vârsta de 33 ani cauza decesului fiind infarctul. Și când te gândești că aseară a fost alături de Știința pe Stadion…Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun!”, a fost unul dintre mesaje.

La înmormântarea de miercuri şi-au anunţat prezenţa mai mulţi membrii din galeria lui U Craiova şi unii dintre ei au demarat şi acţiuni de strângere de fonduri pentru a ajuta familia. “Secretaru” era nelipsit de la meciurile Craiovei.

Tragedie la Universitatea Craiova la o zi după meciul cu FCSB! A făcut infarct la doar 33 de ani
Tragedie la Universitatea Craiova la o zi după meciul cu FCSB! A făcut infarct la doar 33 de ani

U Craiova, în pericol să piardă locul de Europa?

U Craiova a pierdut cu 0-2 meciul împotriva FCSB-ului din etapa a 8-a din play-off şi a ratat orice şansă de a încheia pe locul doi. Golurile au fost marcate de Florin Tănase, din penalty, în minutul 35 şi Dennis Man, în minutul 90+5. Oltenii sunt la 6 puncte de FCSB, cu două etape înainte de finalul campionatului, iar în caz de egalitate de puncte, roş-albaştrii au avantajul meciurilor directe.

Oltenii trebuie să fie îngrijoraţi şi pentru locul trei, Viitorul fiind la doar 3 puncte faţă de echipa lui Corneliu Papură, asta în condiţiile în care “Ştiinţa” are o deplasare infernală pe terenul liderului CFR Cluj, iar în ultima etapă joacă în meci direct cu echipa lui Gică Hagi.