News

Tragedie pe o șosea din Austria. Doi români au fost grav răniți după ce autoturismul lor a fost proiectat într-un copac

Cetățeni români implicați într-un accident tragic în Austria:. Cei doi români au fost proiectați cu mașina direct într-un copac
02.05.2024 | 15:34
Tragedie pe o sosea din Austria Doi romani au fost grav raniti dupa ce autoturismul lor a fost proiectat intrun copac
Un șofer beat a spulberat cu mașina doi români pe o șosea din Austria. Mașina tinerilor a fost proiectată într-un copac. Sursa foto: Colaj foto / Freiwillige Feuerwehr Reichenthal via meinbezirk.at
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc pe o șosea din Austria în care au fost implicați doi români. Aceștia au fost loviți de o mașină condusă de un șofer beat, iar impactul a fost unul puternic.

Români loviți de un șofer beat în Austria

Cei doi cetățeni români, cu vârste de 29 și 32 de ani, au suferit leziuni grave și au fost transportați de urgență la spital în urma acestui grav accident de circulație din Austria.

ADVERTISEMENT

Daunele au fost semnificative, iar vehiculul lor a fost distrus complet în urma impactului cu un alt autoturism, ricoșând apoi într-un copac și răsturnându-se în afara șoselei.

Evenimentul tragic a avut loc miercuri, 1 mai, pe traseul care conectează localitățile Lahrndorf și Hirschbach. Potrivit primelor investigații efectuate de poliție, la intersecția cu B 38, un șofer în vârstă de 69 de ani a intrat în coliziune cu un alt vehicul, în care se aflau cei doi români, în vârstă de 29 și 32 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, automobilul românilor a lovit un copac, s-a răsturnat și s-a oprit cu plafonul în jos. Salvatorii au intervenit de urgență să-i scoată pe cei doi răniți din mașină.

Cei doi conaționali au suferit răni grave

Conform rapoartelor de presă de pe meinbezirk.at, pasagerul în vârstă de 32 de ani a suferit răni grave și a fost scos din mașină de către echipajele de pompieri.

ADVERTISEMENT

După ce a primit primul ajutor de la medicul de urgență, a fost transportat la spital. La fel s-a întâmplat și cu șoferul în vârstă de 29 de ani, care a suferit și el leziuni.

Șoferul în vârstă de 69 de ani a fost supus testului de alcool, rezultatul fiind pozitiv. La locul accidentului au intervenit pompierii voluntari din trei districte: Hirschbach, Waldburg și Reichenthal.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier, circulația pe drumul B 38 a fost complet blocată, iar șoferii au fost redirecționați pe rute alternative pentru a nu se crea un blocaj și mai mare.

ADVERTISEMENT