News

Un șofer român a murit într-un accident tragic de pe o șosea din Austria. Bărbatul abia devenise tată

Tragedie pe o șosea austriacă. Un român în vârstă de 35 de ani a murit strivit în cabina betonierei cu care s-a răsturnat
16.04.2024 | 14:25
Un sofer roman a murit intrun accident tragic de pe o sosea din Austria Barbatul abia devenise tata
Șofer român, decedat pe o șosea din Austria. Acesta a murit strivit de cabina betonierei pe care o conducea. Sursa foto: Team fotokerschi.at/Taras Panchuk
ADVERTISEMENT

Un șofer român în vârstă de 35 de ani care devenise recent tată, a pierit într-un accident de circulație pe o autostradă din Austria. Omul a fost zdrobit sub partea frontală a vehiculului cu care transporta beton după ce s-a răsturnat.

Un român a murit pe o șosea din Austria

Conform publicației Kronen Zeitung, evenimentul tragic a avut loc luni, 15 aprilie, în jurul orei 14, în localitatea Tragwein, la aproximativ 200 de kilometri distanță de capitala Viena.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, era cetățean român și locuia în orașul austriac Linz. Individul se afla la volanul betonierei, iar într-o curbă la stânga, în Tragwein, la kilometrul 10,3, a pierdut controlul mașinii.

Betoniera a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț, iar șoferul român a rămas blocat în cabină. Echipajele de pompieri ajunse la fața locului l-au descoperit strivit și au încercat din răsputeri să-l resusciteze timp de 40 de minute.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, având în vedere că rănile erau atât de grave și au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Conform informațiilor publicate Kronen Zeitung, bărbatul de 35 de ani era căsătorit și avea un copil care se născuse cu doar câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

Cu doar o seară înainte a mai murit un român în Austria

În seara anterioară acestei tragedii, a avut loc un alt incident grav și în localitatea Perg, tot în Austria, care nu este departe de Tragwein, a fost implicată, de asemenea, o persoană de cetățenie română, potrivit Știri Diaspora.

Victima era și ea șofer și este o femeie originară din România, în vârstă de 33 de ani și domiciliată în Münzbach. Aceasta s-a ciocnit frontal cu autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din localitatea Windhaag, lângă Perg, într-o curbă periculoasă la stânga.

ADVERTISEMENT

Femeia româncă a rămas încarcerată în vehicul. Aceasta a fost eliberată de echipajele de pompieri și transportată la spitalul din Linz, unde a primit îngrijiri suplimentare.

ADVERTISEMENT