Fotbal intern

Tragedie pentru Ilie Dumitrescu! Tatăl său a murit după o lungă suferință

03.07.2018 | 10:57
Fostul internațional Ilie Dumitrescu trece printr-o mare tragedie, tatăl său decedând la 82 de ani

Fostul internațional Ilie Dumitrescu trece printr-o mare tragedie, tatăl său murind după o lungă suferință. Ștefan Dumitrescu, cunoscut ca ”Nea Fane” în cartierul Rahova, acolo unde a copilărit și fostul jucătorul al Stelei, a decedat în urmă cu câteva zile la vârsta de 82 de ani.

În urmă cu opt ani, Ștefan Dumitrescu a vorbit pentru Adevărul despre copilăria lui Ilie Dumitrescu. ”Un băiat liniştit, preocupat de fotbal şi determinat să ajungă cineva în viaţă, pentru că n-a avut o copilărie uşoară”, spunea atunci Nea Fane.

Fostul internațional Ilie Dumitrescu trece printr-o mare tragedie, tatăl său decedând la 82 de ani
Fostul internațional Ilie Dumitrescu trece printr-o mare tragedie, tatăl său decedând la 82 de ani

Înainte de tragedie, Ilie Dumitrescu a vorbit despre FCSB

”Am trecut prin clipe grele. Munceam doar eu, soţia, cât a trăit până acum trei ani, avea grijă de copii. Din 2007 am rămas doar eu cu trei copii. Să nu credeţi că Ilie a avut o viaţă fără griji. A muncit foarte mult să ajungă unde e acum”, a mai declarat Ștefan Dumitrescu.

Tatăl lui Ilie Dumitrescu a dezvăluit că fostului internațional i se spunea ”Ileana” în școală: ”Nici nu-l simţeam în casă, aşa de liniştit era. La şcoală, toţi îi ziceau Ileana, pentru că era precum o fată mare. Când a început cu fotbalul, stătea pe maidan, lângă bloc, şi bătea mingea toată ziua. Se vedea de atunci că era talentat. Era slab cât o nuia, dar îi dribla pe toţi. Nu prea îi mai ardea de şcoală, însă nici nu a neglijat niciodată studiile. Se şi vede că e băiat educat, citit. A avut de mic simţul estetic dezvoltat. Îi plăcea să deseneze, aşa se relaxa el. Ulterior, am înţeles că a făcut şi nişte cursuri de desen, în perioada când a jucat în Mexic”.

Înainte de tragedia cu tatăl său, Ilie Dumitrescu a vorbit despre schimbarea sistemului de joc de la FCSB.