Pariuri sportive

TRAGEDIE în Serbia! Şeful galeriei de la Steaua Roşie Belgrad a fost OMORÎT

În această dimineaţă, unul din şefii galeriei echipei sîrbe, Steaua Roşie Belgrad a fost împuşcat în stradă şi a murit pe loc. Velibor Dunjic, în vîrstă de 29 de ani a fost atacat de...
16.05.2014 | 15:26
TRAGEDIE in Serbia Seful galeriei de la Steaua Rosie Belgrad a fost OMORIT

În această dimineaţă, unul din şefii galeriei echipei sîrbe, Steaua Roşie Belgrad a fost împuşcat în stradă şi a murit pe loc. Velibor Dunjic, în vîrstă de 29 de ani a fost atacat de cîţiva necunoscuţi în această dimineaţă în timp ce ieşea dintr-un club alături de prietena sa. Capul galeriei a murit pe loc, iar prietena sa a fost grav rănită.

Sîrbii scriu că în acest caz ar fi implicaţi cei din galeria rivală a celor de la Steaua Roşie Belgrad, aşa numiţii Grobari de la Partizan Belgrad, însă informaţia nu a putut fi confirmată pînă acum. Velibor Dunjic avea 40 de dosare penale, cele mai multe fiind legate de viaţa sa în afara stadionului.

Site-ul suporterilor lui Steaua Roşie Belgrad deplînge moartea ultras-ului: “E o mare pierdere pentru suporterii din toată ţara. A fost un fan cu o mentalitate bună, care şi-a dedicat viaţa, iubitului său club Steaua Roşie Belgrad” scrie site-ul oficial.

def