Fotbal intern

Primul jucător transferat din echipa lui Mirel Rădoi! „Este un pas uriaș pentru cariera mea”. FANATIK confirmat

25.06.2019 | 21:19
Primul jucator transferat din echipa lui Mirel Radoi Este un pas urias pentru cariera mea  FANATIK confirmat

Avem deja parte de primul transfer important al unui internațional de tineret al României, după parcursul excelent de la europeanul U21 din Italia și San Marino. Este vorba despre fundașul central Adrian Rus, cel care a fost împrumutat în ultimul sezon de Academia Pușcaș la Sepsi Sfântu Gheorghe. După cum a anunțat în exclusivitate de FANATIK acum aproape două luni, Rus a fost acontat de către cei de la Mol Vidi, fosta Videoton.

Adrian Rus s-a transferat la Mol Vidi

Adrian Rus, fundașul central al naționalei U21 și cel care a fost integralist la partida cu Franța a făcut un pas important în carieră și a ajuns la Mol Vidi, cea mai puternică echipă din campionatul din țara vecină.

„Mă bucur că îmi continui cariera la cea mai bună echipă din Ungaria. Este un pas uriaș pentru cariera mea și abia aștept să încep noul sezon. Sunt o mulțime de jucători foarte buni la Mol Vidi și o să lupt să prind un loc de titular în această echipă. Sper să avem succes nu doar în campionatul Ungariei, ci și în competițiile europene. Am încredere în mine și în noua mea echipă”, a fost declarația lui Adrian Rus, publicată de site-ul official al clubului.

Transferul lui Adrian Rus la Mol Vidi a fost confirmat *foto: molvidi.hu
Transferul lui Adrian Rus la Mol Vidi a fost confirmat *foto: molvidi.hu

Adrian Rus a fost dorit de FCSB, înainte să ajungă la Mol Vidi

Adrian Rus a fost crescut la Satu Mare și a avut primul contact cu fotbalul mare la trupa maghiară Balmazujvaros, unde a jucat în prima ligă din Ungaria. În acest sezon el a fost împrumutat de Academia Pușkaș la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care a adunat 16 meciuri. El s-a impus și în lotul lui Mirel Rădoi, unde de multe ori a fost titular în centrul apărării.

Rus a fost aproape de FCSB în iarna acestui an, dar clubul de care a aparținut a refuzat oferta venită din partea trupei lui Gigi Becali.

  • 800.000 de euro este cota lui Adrian Rus, potrivit transfermarkt.de
  • 2 goluri și 30 de meciuri are Rus în prima ligă din Ungaria, toate sub culorile celor de la Balmazujvaros

4.85 este cota Betano pentru un rezultat de egalitate în semifinala România – Germania