Sport

Transfer în Liga 2 Casa Pariurilor! Fostul titular de la Dinamo a semnat

CSM Alexandria a dat lovitura prin transferul unui fotbalist care a jucat la Dinamo în ultimii ani.
14.09.2023 | 11:25
Transfer in Liga 2 Casa Pariurilor Fostul titular de la Dinamo a semnat
Giani Crețu a semnat cu CSM Alexandria. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Geani Crețu a plecat de la Dinamo în luna august, după ce și-a reziliat contractul cu echipa din capitală. Jucătorul de 23 de ani va merge în Liga 2 Casa Pariurilor după ce a jucat, anul trecut, sub formă de împrumut la FC Argeș.

Geani Crețu a semnat cu CSM Alexandria

Fotbalistul a semnat cu CSM Alexandria, din liga a doua. Fotbalistul nu mai intra în planurile lui Ovidiu Burcă, mai ales că acesta are multe variante pentru pozițiile de bandă dreaptă și centru.

ADVERTISEMENT

Nou-promovata din Liga a doua are ambiții mari și speră să ajungă în prima divizie în perioada următoare. Geani Crețu a vorbit imediat după ce a semnat contractul. „Sunt convins că vom face treabă bună la Alexandria. 

Avem avantajul că suntem nou-promovați, nu ne știe lumea, deci putem face surprize. Pentru cariera mea, CSM Alexandria este o bornă importantă și sper să ajut echipa cât mai mult”, a spus Geani Crețu, după semnarea contractului.

ADVERTISEMENT

Geani Crețu este un fotbalist crescut de Dinamo. Între 2019 ș 2020, el a jucat la Rapid, sub formă de împrumut.  De asemenea, anul trecut a jucat la FC Argeș, sub formă de împrumut.

48 de meciuri și un gol a adunat pentru Dinamo, alături de 21 de meciuri la FC Argeș și 15 meciuri la Rapid. 59 de meciuri a adunat în total în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul jucător plecat de la Dinamo în această vară. Alin Buleică, Marius Tomozei, Alin Șerban, Alin Demici, Denis Oncescu, David Țone, Yanis Cune, Cristi Delciu, Vlad Stanciu, Alex Stoican, Alex Pop, Cristi Ionescu și Andrei Florescu au plecat de la echipă în această vară.

În locul lor, au venit Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, Adnan Golubovic, Josue Homawoo, Christian Ilici, Lucas Alves de Araujo, Cristian Costin, Răzvan Began și Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT

CSM Alexandria a bifat și alte transferuri din prima ligă. Gabriel Nedelea de la Farul, Ianos Brînză de la Poli Iași, Ovidiu Horșia și Ștefan Cană de la FCSB, Adrian Gidea de la CFR Cluj, Alexandru Mogos de la Poli Iași, Enrichi Finica de la Rapid ori Mihai Nitescu de la Petrolul.

Cel mai tare transfer al verii pare însă atacantul Martin Bueno, de 32 de ani. Atacantul a mai jucat în Uruguay, SUA, Australia, Italia ori Elveția. Antrenorul echipei este Ștefan Odoroaba.

  • 23 de ani are Geani Crețu, noul jucător al Alexandriei
ADVERTISEMENT
Tags: